Bij Kopmels Juwelier vindt u een ruim assortiment horloges van de meest uiteenlopende merken van de hoogste kwaliteit. Eén van die topmerken is Maurice Lacroix. Wij vertellen u graag meer over dit Zwitserse horlogemerk waarvan wij officieel dealer zijn.

Hoogwaardige reputatie

Maurice Lacroix is een horlogemerk dat in 1975 in Zwitserland werd opgericht. Sindsdien hebben ze een reputatie opgebouwd als één van de meest gerespecteerde horlogemerken ter wereld. Ze staan bekend om hun kwaliteit en vakmanschap, waardoor ze een favoriet merk zijn bij veel horlogeverzamelaars. Bovendien bieden ze een breed scala aan stijlen, waaronder sportieve, klassieke, dress en casual designs. De ultramoderne horloges worden geproduceerd in de eigen werkplaatsen in Saignelegier.

Unieke stijl

Hun modellen combineren de beste elementen van klassieke horloges met moderne technologieën, waardoor ze een unieke stijl kunnen creëren die klassiek en modern tegelijk is. De horloges zijn duurzaam en gemaakt van hoogwaardige materialen, waardoor ze een lange levensduur hebben. Het merk biedt ook verschillende kleuren en afwerkingen, waardoor iedereen een stijl kan vinden die bij hen past. Bovendien hebben ze een uitgebreide lijn accessoires, zoals horlogebanden, ringen en armbanden, waardoor u uw horloge kunt personaliseren.

Official dealer

Al met al is Maurice Lacroix een uitstekend horlogemerk dat kwaliteit en innovatie combineert om haar klanten de beste horloges te bieden. Door hun lange traditie van kwaliteit en service, kunnen klanten erop vertrouwen dat ze een horloge krijgen dat duurzaam, stijlvol en betrouwbaar is. Wij zijn er dan ook trots op dat we een ruime collectie van Maurice Lacroix in huis hebben. Wilt u meer weten over dit merk, of bent u op zoek naar een plek waar u de horloges kunt bekijken, voelen en vasthouden? Dan bent u van harte welkom bij Kopmels Juwelier.