Occasions kopen?

Kopmels Juwelier in Doetinchem beschikt over een grote selectie unieke occasion ringen, horloges, broches, hangers, oorsieraden, armbanden en colliers waarvan u hier een selectie kunt bekijken. Alleen de beste kwaliteit sieraden en horloges worden bij ons verkocht als occasions en worden op alles gecontroleerd. Wij kunnen vrijwel de gehele occasioncollectie leveren tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Bij het uitzoeken van een horloge of sieraad wilt u daar de tijd voor nemen. In onze winkel kunt u in een ontspannen sfeer een keuze maken. Alle modellen zijn in onze winkel op voorraad. Deze kunt u dus in het echt bij ons bewonderen en passen. Onze medewerkers geven u graag een advies op maat. De mooiste occasions van de hoogste kwaliteit koopt u dus bij de specialist.

Occasions kopen bij Kopmels Juwelier

Kopmels Juwelier heeft een groot aanbod tweedehands horloges en sieraden. De tweede hands/occasion horloges zijn onder andere van de merken Breitling, Breitling for Bentley, Omega, Tag Hauer, IWC, Chopard, MeisterSinger , Garmin en Rado. Ook bieden wij een grote collectie tweedehands/occasion sieraden aan. Natuurlijk is het mogelijk om uw horloge of sieraden in te ruilen voor een nieuw horloge of sieraad. Bent u een keer in Doetinchem aan het winkelen? Komt u dan eens bij ons langs voor ons aanbod occasion horloges en sieraden. Bij Kopmels Juwelier vinden we aandacht voor onze klanten erg belangrijk. Bij het uitzoeken van een horloge of sieraad wilt u daar de tijd voor nemen. In onze winkel kunt u in een ontspannen sfeer een keuze maken uit onze collectie.

Occasions

Ik koop mijn occasion bij de specialist

Kopmels Juwelier in Doetinchem is officieel dealer van vele horloge- en sieradenmerken. Daarom hebben wij ook veel occasions (tweedehands) in onze ruime collectie. Deze zijn van de beste merken en in verschillende stijlen. In onze winkel kunt u in een ontspannen sfeer een keuze maken uit onze collectie. Onze adviseurs helpen u graag bij uw nieuwste aankoop.

Uw voordelen bij Kopmels Juwelier

Bij Kopmels Juwelier in Doetinchem bevindt u zich in de wereld van prachtige sieraden en indrukwekkende horloges.

Dit zijn uw voordelen:

  • Ruime collectie occasions
  • Gerenommeerde merken
  • Vakkundig en persoonlijk advies
  • Service op maat