Maak kennis met de service van Kopmels Juwelier

Kopmels Juwelier is een familiebedrijf sinds 1911 in Doetinchem waar u zich bevindt in de wereld van indrukwekkende horloges en prachtige sieraden. U vindt bij ons een ruim assortiment van de meest uiteenlopende merken in verschillende stijlen en van de hoogste kwaliteit.  In onze winkel kunt u in een ontspannen sfeer een keuze maken uit onze collectie. Onze adviseur geeft u graag persoonlijk advies. Komt u dus snel eens vrijblijvend langs. We zijn gevestigd in hartje Doetinchem. Vanaf Arnhem is het maar een kwartiertje rijden naar onze winkel. Waar u ook vandaan komt: u staat als klant bij ons altijd centraal. Wij bieden u dan ook onderstaande voordelen.

Betrouwbaar adres en officieel dealer

Waar u van een goede service kunt genieten en onze gezamenlijke passie in een huiselijke setting met elkaar te mogen delen. Een nieuw sieraad of horloge kopen doet u niet elke dag, en daarom staan wij graag voor u klaar. Wij zorgen ervoor dat u op professionele wijze geholpen wordt bij uw aankoop. U bent van harte welkom om onze kant op te komen en daarbij gratis gebruik te maken van onze eigen parkeerplaats. Onze medewerkers staan graag voor u klaar, en de koffie ook! Een afspraak maken is dus mogelijk. Daarbij zijn wij officieel verkooppunt van alle getoonde sieraden en horloge in onze webshop.

Goede bereikbaarheid

Onze winkel bevindt zich in het centrum van Doetinchem, maar is zeker met de auto goed te bereiken. In slechts vijf minuutjes rijdt u van de snelweg naar onze winkel, waar wij beschikken over onze eigen parkeerplaatsen. Wilt u hier gebruik van maken? Wanneer u van tevoren contact met ons opneemt, kunnen wij voor u een parkeerplaats reserveren. Zo bent u in een mum van tijd vanuit Arnhem in onze juwelier, en heeft u ook nog eens een gratis privé parkeerplek.

Gratis verzending

Het liefst ontvangen we u in de winkel. Want hier kunnen wij u onze prachtige collectie met de mooiste horloges en sieraden laten zien. En u natuurlijk een goed en persoonlijk advies geven. Want ieder horloge en sieraad is uniek. Maar bent u niet in de gelegenheid om langs te komen en bestelt u liever in onze online winkel? Dan profiteert u bij ons altijd van een gratis verzending van uw horloge of sieraad. Zonder bijkomende verzendkosten heeft u uw bestelling dus snel in huis.

Uit voorraad leverbaar

Niets is vervelender dat u uw gewenste horloge of sieraad niet direct kunt meenemen uit de winkel. Of dat u lang op uw online bestelling moet wachten. Dat begrijpen wij als geen ander en daarom hebben wij onze voorraadstatus altijd up-to-date. Daarom zijn al onze producten altijd uit voorraad leverbaar. Zo kunt u dus direct genieten van uw nieuw gekochte horloge of sieraad!

Snel antwoord

Wij geven graag antwoord op al uw vragen en staan dagelijks voor u klaar via telefoon, e-mail en social media. Voor vragen over Kopmels Juwelier en de aanvullende producten diensten kunt u rechtstreeks contact met ons opnemen. Omdat wij iedere aanvraag erg waarderen, zijn wij zeer gedreven om u snel te beantwoorden binnen 60 minuten. Wij zijn van dinsdag tot en met zaterdag geopend. Van dinsdag tot en met donderdag van 10.00 tot 17.30 uur, vrijdag van 10.00 tot 20.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur.

Uw horloge inruilen

Het is mogelijk om uw horloge in te ruilen op een nieuw horloge uit ons collectie. Neemt u voor de voorwaarden contact met ons op en wij lichten het graag persoonlijk aan u toe. Meestal kunnen wij ook direct telefonisch een inruilwaarde bepalen en voor u een offerte opstellen voor een nieuw horloge. Als officieel verkooppunt kunnen wij nieuwe horloges direct uit voorraad aan u leveren. U bent natuurlijk ook van harte welkom om met uw horloge naar onze winkel  te komen.

Openingstijden

Maandag gesloten
Dinsdag 10.00 – 17.30
Woensdag 10.00 – 17.30
Donderdag 10.00 – 17.30
Vrijdag 10.00 – 17.30
Zaterdag 10.00 – 17.00

Onze gerenommeerde merken

juwelier winterswijk
Breitli