Blog

Home / Blog
Blog2019-12-10T21:04:40+01:00

Garmin Venu en Vivoactive 4 horloges actie

Speciaal voor alle (sport)liefhebbers heeft Garmin een leuke actie bedacht. Als u tussen 12 mei en 15 juni een Garmin Venu of Vivoactive 4(S)  horloge koopt krijgt u een voucher ter waarde van € 50,- om het horloge te stylen. U kunt dit bedrag besteden aan een extra horlogeband of ander handig accessoire. Wil je meer weten over de Garmin horloges kom dan naar onze winkel of kijk via onderstaande link naar ons ruime aanbod van horloge die direct op voorraad zijn. https://www.kopmels.nl/product-categorie/horloges/garmin/?filter_waterdicht=50-meter    

20 mei, 2020|

Kopmels Juwelier neemt maatregelen tegen Coronavirus

De winkel van Kopmels Juwelier blijft geopend, maar wij nemen het Corona-virus serieus en houden ons aan de genoemde voorschriften door de overheid en het RIVM. Het Corona-virus heeft zijn intreden in Nederland gedaan en er zijn maatregelen door het Kabinet genomen. Gelukkig zijn er bij Kopmels Juwlier geen tekenen van besmetting gesignaleerd en kan onze winkel gewoon geopend blijven. Wij zijn momenteel extra alert op de veiligheid en gezondheid van onze medewerkers en klanten. In lijn met de adviezen van de overheid, hebben wij de volgende maatregelen genomen om verspreiding van COVID-19 tegen te gaan: Wij geven klanten geen hand, maar wij begroeten u met een glimlach; Onze winkel wordt extra gereinigd en wij zorgen voor een optimale Hygiëne. U bent van harte welkom in onze winkel.

16 maart, 2020|

Nieuw in ons assortiment: de Fēnix 6 van Garmin!

De Fēnix 6 is de nieuwe, stijlvolle en sportieve smartwatch van Garmin. Dit horloge is voorzien van hartslagmeting, Pulse Ox, activiteitenprofielen, navigatiesensoren, kleurenkaarten, smartphone meldingen, contactloos betalen met Garmin Pay en meer. Bekijk ons aanbod Vanzelfsprekend is deze bij Kopmels Juwelier verkrijgbaar. Bekijk hier ons aanbod Garmin Fēnix 6 horloges. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze winkel in Doetinchem om dit horloge te bewonderen.

1 oktober, 2019|

Loop geen nieuws & aanbiedingen mis

Wij gaan discreet met je gegevens om. Bekijk ook onze privacy verklaring

Horloges en sieraden koopt u bij Kopmels Juwelier in Doetinchem

Horloge kopen

Horloge kopen? Bij Kopmels Juwelier heeft u een ruim assortiment horloges van de meest uiteenlopende merken in verschillende stijlen en van de hoogste kwaliteit. Denkt u hierbij aan klassieke, stijlvolle horloges, sportieve modellen of stoere horloges. Op horlogegebied zijn wij al jaren dealer van de gerenommeerde merken zoals Breitling, Maurice Lacroix, Longines en Meistersinger. Wij vinden aandacht voor onze klanten erg belangrijk. Bij het uitzoeken van een horloge wilt u daar de tijd voor nemen. In onze winkel kunt u in een ontspannen sfeer een keuze maken.

Sieraad kopen

Sieraad voor uzelf of om cadeau te geven koopt u uiteraard bij Kopmels Juwelier. Wij bieden een uitgebreid assortiment aan dames- en herensieraden. In onze schitterende collectie vindt u onder andere armbanden, kettingen, ringen en oorbellen. Wij bieden sieraden aan van onder meer Bron, Mori diamonds en Lapponia. Neemt u ook eens een kijkje tussen onze private collection, die wij speciaal voor u inkopen op befaamde beurzen. Bij het uitzoeken van een sieraad wilt u daar de tijd voor nemen. In onze winkel kunt u in een ontspannen sfeer een keuze maken uit onze collectie.

Kopmels Juwelier

In onze winkel in Doetinchem bevindt u zich in de wereld van prachtige sieraden en indrukwekkende horloges. U kunt bij ons dan ook terecht voor een schitterende collectie met bijzondere sieraden. Op horlogegebied zijn wij al jaren dealer van de gerenommeerde merken zoals Breitling, Meistersinger en Longines. Ook voor trouwringen bent u bij ons op het goede adres. Verder beschikken we over een grote selectie unieke occasion ringen, horloges, broches, hangers, oorsieraden, armbanden en colliers. Alleen de beste kwaliteit sieraden en horloges worden bij ons verkocht als occasions en worden op alles gecontroleerd.

Persoonlijke aandacht

Wij bouwen graag een langdurige relatie op met onze klanten en gaan dan ook het liefst persoonlijk in gesprek, zodat wij uw wensen het beste kunnen vertalen naar passende producten en service. Onze klanten zochten onder meer op: