Blog

Home · Blog
Blog2019-12-10T21:04:40+01:00

Kopmels Juwelier neemt maatregelen tegen Coronavirus

De winkel van Kopmels Juwelier blijft geopend, maar wij nemen het Coronavirus serieus en houden ons aan de genoemde voorschriften door de overheid en het RIVM. Kopmels Juwelier heeft de beschikking over een zeer groot winkeloppervlak voor juweliersbegrippen. Daardoor kunt u als klant uitstekend op afstand en zeer veilig bij ons winkelen. Dit meestal in tegenstelling tot grote steden. Wij zijn momenteel extra alert op de veiligheid en gezondheid van onze medewerkers en klanten. In lijn met de adviezen van de overheid, hebben wij de volgende maatregelen genomen om verspreiding van COVID-19 tegen te gaan: Wij geven klanten geen hand, maar wij begroeten u met een glimlach; Het dragen van een mondkapje is in onze winkel niet verplicht. Wilt u dat wij er als personeel wel één opdoen ter bescherming? Dan zullen wij dat respecteren en aan uw wens voldoen; Onze verkooptafels zijn aangepast en voorzien van een groter tafelblad, zodat wij [...]

16 juli, 2020|

Loop geen nieuws & aanbiedingen mis

  Wij gaan discreet met je gegevens om. Bekijk ook onze privacy verklaring

  Horloges en sieraden koopt u bij Kopmels Juwelier in Doetinchem

  Horloge kopen

  Horloge kopen? Bij Kopmels Juwelier heeft u een ruim assortiment horloges van de meest uiteenlopende merken in verschillende stijlen en van de hoogste kwaliteit. Denkt u hierbij aan klassieke, stijlvolle horloges, sportieve modellen of stoere horloges. Op horlogegebied zijn wij al jaren dealer van de gerenommeerde merken zoals Breitling, Maurice Lacroix, Longines en Meistersinger. Wij vinden aandacht voor onze klanten erg belangrijk. Bij het uitzoeken van een horloge wilt u daar de tijd voor nemen. In onze winkel kunt u in een ontspannen sfeer een keuze maken.

  Sieraad kopen

  Sieraad voor uzelf of om cadeau te geven koopt u uiteraard bij Kopmels Juwelier. Wij bieden een uitgebreid assortiment aan dames- en herensieraden. In onze schitterende collectie vindt u onder andere armbanden, kettingen, ringen en oorbellen. Wij bieden sieraden aan van onder meer Bron, Mori diamonds en Lapponia. Neemt u ook eens een kijkje tussen onze private collection, die wij speciaal voor u inkopen op befaamde beurzen. Bij het uitzoeken van een sieraad wilt u daar de tijd voor nemen. In onze winkel kunt u in een ontspannen sfeer een keuze maken uit onze collectie.

  Kopmels Juwelier

  In onze winkel in Doetinchem bevindt u zich in de wereld van prachtige sieraden en indrukwekkende horloges. U kunt bij ons dan ook terecht voor een schitterende collectie met bijzondere sieraden. Op horlogegebied zijn wij al jaren dealer van de gerenommeerde merken zoals Breitling, Meistersinger en Longines. Ook voor trouwringen bent u bij ons op het goede adres. Verder beschikken we over een grote selectie unieke occasion ringen, horloges, broches, hangers, oorsieraden, armbanden en colliers. Alleen de beste kwaliteit sieraden en horloges worden bij ons verkocht als occasions en worden op alles gecontroleerd.

  Persoonlijke aandacht

  Wij bouwen graag een langdurige relatie op met onze klanten en gaan dan ook het liefst persoonlijk in gesprek, zodat wij uw wensen het beste kunnen vertalen naar passende producten en service. Onze klanten zochten onder meer op:

  Ga naar de bovenkant