Kopmels Juwelier

Al sinds 1911 kunt u bij ons familiebedrijf terecht voor al uw horloges, sieraden en trouwringen. Als gerenommeerde dealer van merken als Breitling, Maurice Lacroix, Longines en MeisterSinger vindt u bij ons een schitterende collectie horloges. Op sieradengebied hebben wij een mooie collectie van onder andere Bron, Mori Diamonds en Lapponia. Maar ook voor trouwringen bent u bij ons op het goede adres. Met de merken Christian Bauer en Saint Maurice tonen wij u een zeer gevarieerde collectie relatieringen.

Hoogwaardige collectie

U vindt bij ons een ruim assortiment horloges van de meest uiteenlopende merken in verschillende stijlen en van de hoogste kwaliteit. Denkt u hierbij aan klassieke, stijlvolle horloges, sportieve modellen of stoere horloges. Op horlogegebied zijn wij al jaren dealer van de gerenommeerde merken zoals Breitling, Maurice Lacroix, Longines en Meistersinger.

Ook kunt u bij ons terecht voor een schitterende collectie met bijzondere sieraden van onder andere Bron, Al Coro en Lapponia. Neemt u ook eens een kijkje tussen onze private collection, die wij speciaal voor u inkopen op de befaamde beurzen in Basel en Vicenza. Ook voor trouwringen bent u bij ons op het goede adres. Met de merken Christian Bauer en Saint Maurice tonen wij u een zeer gevarieerde collectie relatieringen.

U staat als klant centraal

Bij Kopmels Juwelier vinden we aandacht voor onze klanten erg belangrijk. Bij het uitzoeken van horloges of sieraden wilt u daar de tijd voor nemen. In onze winkel kunt u in een ontspannen sfeer een keuze maken uit onze collectie. Wij bouwen graag een langdurige relatie op met onze klanten en gaan dan ook het liefst persoonlijk in gesprek, zodat wij uw wensen het beste kunnen vertalen naar passende producten en service.

Alleen de beste kwaliteit sieraden en horloges worden bij ons verkocht als occasions en worden op alles gecontroleerd. Komt u dus snel eens vrijblijvend langs. We zijn gevestigd in hartje Doetinchem. Vanaf Arnhem is het maar een kwartiertje rijden naar onze winkel. En bestelt u online? Dan profiteert u bij ons altijd van een gratis verzending van uw horloge of sieraad.

Uw voordelen bij Kopmels Juwelier

  • Een ruime collectie horloges en sieraden
  • Een familiebedrijf sinds 1911: meer dan 100 jaar een vertrouwd advies
  • Aangesloten bij de Federatie Goud en Zilver
  • Een privé parkeerplaats op reservering
  • Direct uit voorraad leverbaar
  • Een fysieke winkel

Openingstijden

Maandag gesloten
Dinsdag 10.00 – 17.30
Woensdag 10.00 – 17.30
Donderdag 10.00 – 17.30
Vrijdag 10.00 – 17.30
Zaterdag 10.00 – 17.00
   
   

Onze gerenommeerde merken

juwelier winterswijk
Breitli