Bron ring kopen?

Het Nederlandse merk Bron ontwerpt elegante juwelen met een stijlvol en eigentijds design. Het bedrijf staat bekend om de variatie in kleurgebruik en is in vrij korte tijd uitgegroeid tot een toonaangevend merk in de sieradenwereld. De ontwerpers van Bron selecteren alleen de mooiste stenen van de beste kwaliteit voor hun sfeervolle collectie. Kenmerkend is dat de sieraden in allerlei verschillende combinaties te dragen zijn. Kopmels Juwelier in Doetinchem heeft een ruime collectie Bron ringen. Wij kunnen vrijwel de gehele Bron ring collectie leveren tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Alle modellen zijn in onze winkel op voorraad. Deze kunt u dus in het echt bij ons bewonderen. Uw Bron ring koopt u dus bij de specialist.

Bron ring kopen bij Kopmels Juwelier

Bron is een sieradenmerk dat in 1888 is opgericht en gevestigd is in de “Zilverstad” Schoonhoven. Het is een prachtig sieradenmerk dat meer dan 90% van de collectie in eigen huis ontworpen en vervaardigd heeft. De sieraden van het juwelen merk zijn een streling voor het oog. Elk sieraad is tot in de perfectie uitgevoerd en wordt naar wens voor u samengesteld. Alle sieraden van Bron zijn gemaakt van goud. Er wordt uitsluitend gebruik gemaakt van natuurlijke edelstenen, parels en diamanten. De ontwerpen van het sieradenmerk hebben vaak een klassiek karakter en voelen tegelijk tijdloos. Bron streeft naar een combinatie van klassiek, vrouwelijk en eigentijds. Bron sieraden zijn bedoeld voor alledag. De mooiste Bron ringen zijn bij ons verkrijgbaar.

Bron ring

Ik koop mijn Bron ring bij de specialist

De meest prachtige Bron sieraden vindt u bij Kopmels Juwelier. Wij hebben een ruime collectie van het merk. Bekende lijnen binnen de Bron sieraden collectie zijn: Catch, Toujours ajour, Confetti, Stardust, Solar, Stax, Joy, lux en Sprite. In onze winkel kunt u in een ontspannen sfeer een keuze maken uit onze collectie. Onze adviseurs helpen u graag bij uw nieuwste aankoop.

Uw voordelen bij Kopmels Juwelier

Bij Kopmels Juwelier in Doetinchem bevindt u zich in de wereld van prachtige sieraden en indrukwekkende horloges.

Dit zijn uw voordelen:

  • Ruime collectie Bron
  • Gerenommeerde merken
  • Vakkundig en persoonlijk advies
  • Service op maat