Inruil Oud Goud

Home / Inruil Oud Goud
Inruil Oud Goud2018-10-09T14:16:17+00:00

Inruilen van oud goud bij Kopmels Juwelier

Mocht u nog oude gouden sieraden hebben liggen die versleten zijn, dan is het nu een goed moment deze in te ruilen voor een nieuw horloge/sieraad of contant geld. U bent van harte welkom bij Kopmels Juwelier, om uw oude goud vrijblijvend te laten beoordelen.

Een van de vele voordelen zijn

  • U kunt uw oudgoud inruilen voor een waardebon en deze op uw moment besteden, bij een feestelijke gelegenheid
  • U hoeft niet altijd meer 50% bij te besteden. U kunt uw nieuwe aankoop voldoen met uw inruilwaarde, mits toereikend aan aankoopbedrag.
  • Inkoop van diamanten sieraden

U bent van harte welkom in onze winkel voor verdere informatie. En om natuurlijk alvast een goede indruk te krijgen van onze prachtige collectie sieraden/horloges.

Oud goud taxeren

Heeft u nog oude gouden sieraden? Kom langs in onze winkel, dan taxeren wij voor u hoeveel het oud goud waard is. Dat is namelijk afhankelijk van hoeveel gram het goud weegt, maar ook van het aantal karaten en de goudkoers van dit moment.

Kopmels Juwelier

Boliestraat 56
7001 BD Doetinchem

T (0314) 324 002
F (0314) 361 310
E info@kopmels-juwelier.nl

Openingstijden

Maandaggesloten
Dinsdag t/m donderdag10.00 – 17.30
Vrijdag10.00 – 21.00
Zaterdag10.00 – 17.00
Koopzondagen 2018
  • 25 november
  • 2 december
  • 16 december
  • 23 december
  • 30 december
 13.00 – 17.00

Loop geen nieuws & aanbiedingen mis

Wij gaan discreet met je gegevens om. Bekijk ook onze privacy verklaring

Horloges en sieraden koopt u bij Kopmels Juwelier in Doetinchem

Horloge kopen

Horloge kopen? Bij Kopmels Juwelier heeft u een ruim assortiment horloges van de meest uiteenlopende merken in verschillende stijlen en van de hoogste kwaliteit. Denkt u hierbij aan klassieke, stijlvolle horloges, sportieve modellen of stoere horloges. Op horlogegebied zijn wij al jaren dealer van de gerenommeerde merken zoals Breitling, Maurice Lacroix, Longines en Meistersinger. Wij vinden aandacht voor onze klanten erg belangrijk. Bij het uitzoeken van een horloge wilt u daar de tijd voor nemen. In onze winkel kunt u in een ontspannen sfeer een keuze maken.

Sieraad kopen

Sieraad voor uzelf of om cadeau te geven koopt u uiteraard bij Kopmels Juwelier. Wij bieden een uitgebreid assortiment aan dames- en herensieraden. In onze schitterende collectie vindt u onder andere armbanden, kettingen, ringen en oorbellen. Wij bieden sieraden aan van onder meer Bron, Mori diamonds en Lapponia. Neemt u ook eens een kijkje tussen onze private collection, die wij speciaal voor u inkopen op befaamde beurzen. Bij het uitzoeken van een sieraad wilt u daar de tijd voor nemen. In onze winkel kunt u in een ontspannen sfeer een keuze maken uit onze collectie.

Kopmels Juwelier

In onze winkel in Doetinchem bevindt u zich in de wereld van prachtige sieraden en indrukwekkende horloges. U kunt bij ons dan ook terecht voor een schitterende collectie met bijzondere sieraden. Op horlogegebied zijn wij al jaren dealer van de gerenommeerde merken zoals Breitling, Meistersinger en Longines. Ook voor trouwringen bent u bij ons op het goede adres. Verder beschikken we over een grote selectie unieke occasion ringen, horloges, broches, hangers, oorsieraden, armbanden en colliers. Alleen de beste kwaliteit sieraden en horloges worden bij ons verkocht als occasions en worden op alles gecontroleerd.

Persoonlijke aandacht

Wij bouwen graag een langdurige relatie op met onze klanten en gaan dan ook het liefst persoonlijk in gesprek, zodat wij uw wensen het beste kunnen vertalen naar passende producten en service. Onze klanten zochten onder meer op: