Bron jewelry presenteert wederom twee hartverwarmende kleurthema’s a en introduceert een aantal nieuwe modellen.
Wij hebben hieruit natuurlijk ook de mooiste modellen gekozen als toevoeging aan onze prachtige Bron sieraden collectie.

het eerste nieuwe thema is Honey Desert

De woestijn is fascinerend mooi en tegelijkertijd onherbergzaam. Dit contrast komt terug in de kleuren van de Honey Desert collectie. Aan de ene kant het eerste zonlicht dat de woestijn langzaam een goudgele glans geeft. Aan de andere kant de bruine, grijze en zwarte schaduwaccenten om lekker af te koelen.
dit thema bestaat vooral uit de krachtige zwart tinten gecombineerd met de mooie warme geel tinten die voor een spannende match zorgen.

het tweede thema in deze spring collectie is de Dreamy Oasis

Na een eneverende tocht door de woestijn, is het een verademing om de Dreamy Oasis te verkennen. Door de frisse blauw- en groentinten krijg je vanzelf weer energie. De sprookjesachtige kleuren van de zonsondergang maken deze collectie helemaal af.
Met deze nieuwe kleurtinten krijgt u een heerlijk voorjaars gevoel.

Naast deze 2 nieuwe kleurthema’s binnen de Bron jewelry collectie zijn er ook een aantal nieuwe spetterende modellen uitgebracht:

Sushi Sahara
Dit is geen Fata Morgana maar een nieuwe Bron klassieker die niet alleen je hand maar ook je hart verovert. Het ontwerp van de Sushi Sahara past binnen de Sushi familie maar heeft ook Solar en Ajour invloeden. Kies je favoriete edelsteen uit een oase van kleuren en maak er een pracht ring van voor aan uw hand.

Confetti Karawan
Karavanen met kamelen doorkruisen via eeuwenoude routes de woestijn. Op dezelfde wijze zitten onze roosgeslepen saffieren en diamanten gezellig op een nieuwe Confetti Karawan.
voor veel mensen is het roosslijpsel bekend van vroeger, maar in dit nieuwe Bron jasje krijgen deze stenen een totaal andere look.

MiraMira
Verborgen in de kleine steegjes van Marrakech logeer je in een sprookjesachtige Riad. Door de MiraMira raampjes van saffier en lemon kwarts heb je goed zicht op het drukke straatleven in de medina. Jalla jalla!

Natuurlijk bent u van harte welkom om deze prachtige sieraden van Bron onder het genot van een kopje koffie te komen bewonderen.

en mocht u er geen genoeg van kunnen krijgen klik dan alvast op deze Link