GARMIN® INTRODUCEERT STIJLVOLLE MARQ®-COLLECTIE

Vijf tool watches met elk een uniek karakter en luxe uitstraling Garmin introduceert een bijzondere nieuwe collectie: MARQ. Deze nieuwe lijn bestaat uit vijf stijlvolle tool watches die zich onderscheiden in uitstraling en karakter. Zo navigeert de een je moeiteloos over het circuit heen terwijl de ander je beste vriend is in de lucht of op open zee. De tijdloze esthetiek van het uurwerk, hoogwaardige afwerking en allernieuwste technieken maken deze collectie tot de ultieme gadget voor iedere moderne man. Of je nou gek bent op vliegen, racen, varen, duursporten of outdoor met één van deze horloges heb je altijd een voorsprong op de rest.
de Garmin MARQ horloges zijn exclusief bij juwelier kopmels te koop.

Hoewel de vijf horloges in hun ontwerp uniek zijn, hebben ze ook een aantal overeenkomsten. De MARQ-serie is de eerste lijn die de geavanceerde EXO-Antenne technologie voor een betere satellietsignaalsterkte. De horloges zijn daarnaast voorzien van hoogwaardige smartwatch-functies, zoals ingebouwde muziekopslag, Garmin Pay™, smart notificaties en geavanceerde activity tracking. Ook de basis van het ontwerp van de horloges is hetzelfde. Zo is de behuizing van elk horloge gemaakt van het lichte maar sterke titanium. In combinatie met het ultiem krasbestendige saffier glas is het solide fundament van de horloges gelegd.

Wil je meer weten over deze horloges kom dan vrijblijvend langs bij kopmels juwelier in Doetinchem uw Garmin MARQ dealer/verkooppunt

leverbaar vanaf 1 april 2019