De MARQ Driver is een moderne smartwatch dat onderdeel uitmaakt van de nieuwe MARQ collectie van Garmin. Dit horloge straalt passie voor autoraces uit, van de start tot de finish. Het is de enige moderne luxe smartwatch met slimme functies en meer dan 250 geïntegreerde, over de hele wereld verspreide circuits. Een hybride titanium band met rode siliconen verbindingen blijft koel en comfortabel, en de robuuste DLC-coating is bestand tegen de uitdagingen van het racen. Gebruik de race-app om de gegevens van racecircuits over de hele wereld te bekijken en op GPS gebaseerde automatische rondetijden en live verschiltijden te berekenen. Deze MARQ Driver, met zijn opvallende kleurenschema en het op adrenaline geïnspireerde ontwerp, is uiteraard te verkrijgen bij Kopmels Juwelier in Doetinchem. Wij zijn namelijk een erkend dealer van Garmin en hebben dan ook een gelimiteerde collectie van dit type horloge in ons assortiment. De collectie is gemaakt door Garmin-technici met volledige controle over de productie van elk individueel horloge. De Garmin MARQ Driver horloges zijn exclusief bij juwelier Kopmels te koop.

marq driver

MARQ Driver horloges van Garmin kopen bij Kopmels Juwelier

De MARQ collectie is een serie luxe smartwatches ontworpen voor atleten, outdoor avonturiers, piloten, schippers en raceliefhebbers. Wij zijn officieel dealer van het merk Garmin en hebben daarom een gevarieerd en prachtig aanbod van deze MARQ-collectie, met haar verschillende modellijnen. De MARQ Driver is dus vooral bedoeld voor autoliefhebbers. Zo kent het horloge namelijk 250 van de meest beroemde circuits in de wereld. U kunt naar een circuit gaan en uw persoonlijke records bijhouden of de prestaties van een coureur tot in detail bekijken. Het horloge biedt namelijk vele technische snufjes. Zo werkt de innovatieve tracktimer samen met de tachymeter in de bezel om automatisch de gemiddelde snelheid van een auto op het circuit te berekenen. Zo kunt u de spanning van het racen ervaren, zelfs als toeschouwer. Het resultaat van deze hoogstandjes is een ontwerp dat superieur is qua vorm en functie. De MARQ Driver in onze uitgebreide showroom op voorraad en natuurlijk in het echt te bewonderen. Onze medewerkers kunnen u in onze winkel in Doetinchem werkelijk alles vertellen over dit horloge.

Garmin MARQ Driver horloges kopen bij de specialist

De mooiste Garmin MARQ Driver horloges koopt u dus bij Kopmels Juwelier in Doetinchem. Wij zijn een erkend dealer en bij ons vindt u dan ook een exclusieve collectie van het horlogemerk en deze modellijn. Kortom, wacht niet langer en breng een vrijblijvend bezoek aan onze winkel om de kwaliteit van deze prachtige en exclusieve horloges te aanschouwen. Bekijk bij ons de collectie en zoek de perfecte match die past bij uw persoonlijke smaak! Uiteraard geven onze medewerkers u een passend advies waar nodig.

Uw voordelen bij Kopmels Juwelier

Bij Kopmels Juwelier in Doetinchem bevindt u zich in de wereld van indrukwekkende horloges en prachtige sieraden. Dit zijn uw voordelen:

  • Unieke collectie Garmin MARQ horloges
  • Service op maat
  • Rust en persoonlijk advies
  • Klein team van vakmensen