MARQ collectie van Garmin aan het zoeken? Dan bent u bij Kopmels Juwelier in Doetinchem aan het juiste adres. Wij zijn dealer van de gelimiteerde collectie Garmin MARQ smartwatches en hebben modellen van deze lijn op voorraad. Met deze collectie introduceert het horlogemerk een nieuwe lijn met vijf stijlvolle modellen, die zich onderscheiden in uitstraling en karakter. De nieuwe serie is de eerste lijn die de geavanceerde EXO-Antenne technologie voor een betere satellietsignaalsterkte in zich herbergt. De horloges zijn daarnaast voorzien van smartwatch-functies, zoals ingebouwde muziekopslag, Garmin Pay, smart notificaties en geavanceerde activity tracking. De behuizing van ieder model is gemaakt van titanium, dat in combinatie met het krasbestendige saffierglas moet zorgen voor een solide fundament. De tijdloze esthetiek van het uurwerk, hoogwaardige afwerking en allernieuwste technieken maken deze collectie tot de ultieme gadget voor iedere moderne man. Of u nou gek bent op vliegen, racen, varen, duursporten of outdoor: met één van deze horloges heeft u altijd een voorsprong op de rest. De MARQ collectie is exclusief bij juwelier Kopmels te koop.

marq collectie

MARQ collectie kopen bij Kopmels Juwelier

Wij zijn officieel Garmin-dealer en hebben daarom een gevarieerd aanbod van de MARQ-collectie. De MARQ Driver is vooral bedoeld voor autoliefhebbers. U kunt naar een circuit gaan en uw persoonlijke records bijhouden of de prestaties van een coureur tot in detail bekijken. De MARQ Aviator moet u via het luchtruim naar elke plek ter wereld gidsen. Het volledig metalen horloge met gepolijste zwarte keramische rand is volgens Garmin voorzien van alle functies die je als professional in de lucht nodig zou kunnen hebben. MARQ Captain is volgens de maker voor alle kapiteins met ambitie. De marineblauwe tinten moeten hem een nautische look geven, terwijl de jacquard geweven polsband bestand moet zijn tegen zout water. Drie extra vensters tonen de weerstatus met de temperatuur, getijden en windkracht. De MARQ Expedition moet authentieke looks combineren met de technieken van nu. Het horloge is uitgerust met twee intelligente submeters, topografische kaarten, navigatie met TracBack en de feature Pulsox. De MARQ Athlete moet u inzicht geven in uw persoonlijke lichamelijke prestaties. Zo kunt u direct uw V02 max en hersteltijd aflezen.

MARQ collectie horloges kopen bij de specialist

De mooiste Garmin MARQ horloges koopt u dus bij Kopmels Juwelier in Doetinchem. Wij zijn een erkend dealer en bij ons vindt u dan ook een exclusieve collectie van het horlogemerk. Kortom, wacht niet langer en breng een vrijblijvend bezoek aan onze winkel om de kwaliteit van deze prachtige en exclusieve horloges te aanschouwen. Bekijk bij ons de collectie en zoek de perfecte match die past bij uw persoonlijke smaak!

Uw voordelen bij Kopmels Juwelier

Bij Kopmels Juwelier in Doetinchem bevindt u zich in de wereld van indrukwekkende horloges en prachtige sieraden. Dit zijn uw voordelen:

  • Unieke collectie Garmin MARQ horloges
  • Service op maat
  • Rust en persoonlijk advies
  • Klein team van vakmensen