Bent u op zoek naar een Breitling Superocean Automatic? Dan bent u in de Breitling Boutique van Kopmels Juwelier in Doetinchem aan het juiste adres! Bij ons vindt u namelijk vele horloges van hoge kwaliteit, waaronder dit prachtige horloge uit de Breitling collectie.
De Breitling Superocean Automatic horloges bevorderen uw stijl en prestaties op het water. Eerst een stuk historie: met name in de jaren zestig was duiken een rage. Voor duikers was timing alles en Breitling wilde hen het meest duidelijke duikhorloge geven. Dat deed het Zwitserse horlogemerk door elke functie te elimineren die hun levensreddende behoeften onder water niet ondersteunde. Wat overbleef waren strakke lijnen, dikke lichtgevende indexen, vierkante wijzers en een contrastrijke wijzerplaat. Het resultaat: een praktisch horloge gericht op maximale leesbaarheid. Mét een prachtige look. Brede wijzers en lichtgevende indexen zorgen voor een gemakkelijke leesbaarheid onder water. De nieuwste modellen van de Superocean Automatic lijn hebben moderne functies, zoals een met keramiek ingelegde lunette en felgekleurde wijzerplaten. Verder zijn de horloges waterdicht en schok-, -zand- en zoutwaterbestendig.
Kom langs in onze winkel en ervaar het zelf.

Horloge kopen Doetinchem

Breitling Superocean Automatic kopen bij Kopmels Juwelier

Breitling is een hoogwaardig horlogemerk, dat al sinds 1884 bestaat. De horloges van Breitling, waaronder de Superocean Automatic, zijn ontstaan vanuit een hoog niveau van vakkundigheid en liefde voor het vak. Wij zijn dus officieel dealer van het Zwitserse horlogemerk Breitling en hebben dan ook de beschikking over een ruim assortiment van deze modellijn.
Sinds de lancering van de Superocean in 1957 heeft Breitling het op technisch en functioneel niveau consequent geoptimaliseerd. Alle modellen uit deze Superocean Automatic collectie hebben een onderscheidende mix van stijl en prestatie. Bij het uitzoeken van zo’n type horloge wilt u daar graag de tijd voor nemen. Dat begrijpen wij als geen ander. Daarom kunt u in onze winkel in een ontspannen en vrijblijvende sfeer een Superocean Automatic van Breitling uitzoeken en kopen. Onze adviseurs geven u daarbij graag een persoonlijk advies.
Bent u nieuwsgierig geraakt naar deze modellijn van het horlogemerk? Wacht niet langer en kom langs in onze Breitling Boutique in Doetinchem om uzelf te inspireren voor een Breitling Superocean Automatic.

Ik koop mijn Breitling Superocean Automatic bij de specialist

Een Breitling Superocean Automatic koopt u dus in de Breitling Boutique van Kopmels Juwelier. Als erkend dealer van dit Zwitserse horlogemerk kunnen wij u als de beste adviseren bij uw aankoop. Koopt u bij ons een horloge? Dan bent u ervan verzekerd dat u uitgebreid geïnformeerd wordt alvorens uw aankoop plaatsvindt. Wij tonen u graag de prachtartikelen uit ons uitgebreide assortiment, zodat u altijd met hét perfecte Breitling horloge om uw pols zult eindigen.

Uw voordelen bij Kopmels Juwelier

Bij ons vindt u uiteraard een compleet assortiment horloges van het merk Breitling. Koopt u bij Kopmels Juwelier, dan geniet u van de volgende voordelen:

  • Unieke Breitling Boutique
  • Persoonlijke service
  • Breed assortiment aan horloges en sieraden
  • Uitgebreid advies bij uw aankoop
  • Koop bij een erkende dealer