Sinds februari 2022 presenteert Kopmels Juwelier de allereerste Breitling Boutique in Doetinchem met internationale allure!
In samenwerking met Breitling Zwitserland hebben we een uniek concept weten te realiseren, waar u als klant de complete Breitling Experience onder een dak kan beleven. Vanaf het moment dat u binnenstapt, herkent u de ontspannen, op een industriële loft geïnspireerde sfeer die alles zegt over onze ongedwongen, inclusieve en duurzame benadering van luxe. De vorm van chique industriële loft die Vintage decor combineert met een gestroomlijnd eigentijds design, welke een modern-retro gevoel geeft. Wij hopen u vrijblijvend een keer te mogen ontvangen in onze unieke ambiance, om u te mogen adviseren in de zoektocht naar uw droomhorloge!
Wij zijn dus officieel dealer van dit Zwitserse topmerk en hebben met ons ruime en gevarieerde aanbod altijd een horloge die bij u past. Komt u dan eens langs in onze winkel om het aanbod en de Breitling Boutique te bekijken en vooral te ervaren.

Horloge kopen Doetinchem

Breitling kopen Arnhem bij Kopmels Juwelier

Breitling is een hoogwaardig horlogemerk, dat al sinds 1884 bestaat. De horloges van Breitling zijn ontstaan vanuit een hoog niveau van vakkundigheid en liefde voor het vak.
In onze Breitling Boutique vindt u dus een ruim assortiment horloges van Breitling in verschillende stijlen en van de hoogste kwaliteit. Het interieur is geïnspireerd op het industriële design uit het midden van de twintigste eeuw. Uiteraard de periode waarin Breitling furore maakte met uurwerken en meetinstrumenten voor ‘s werelds beste chronografen. Bovendien is het een stijl die vandaag de dag nog steeds zeer populair is. Zowel qua interieur als horloges. Het wordt afgemaakt door de eigen skateboards, surfplank en unieke motor. Plus natuurlijk een originele Hawkeye Spitfire, gemaakt door lokale kunstenaars. De perfecte plek voor bezoekers om in een informele sfeer kennismaken met de Breitling collecties.
Wacht niet langer en kom langs in onze Breitling Boutique om uzelf te inspireren.

Ik koop mijn Breitling horloge bij de specialist

Een Breitling horloge kopen doet u dus in de Breitling Boutique van Kopmels Juwelier. Als erkend dealer van dit Zwitserse horlogemerk kunnen wij u als de beste adviseren bij uw aankoop. Koopt u bij ons een horloge? Dan bent u ervan verzekerd dat u uitgebreid geïnformeerd wordt alvorens uw aankoop plaatsvindt. Wij tonen u graag de prachtartikelen uit ons uitgebreide assortiment, zodat u altijd met hét perfecte Breitling horloge om uw pols zult eindigen.

Uw voordelen bij Kopmels Juwelier

Bij ons vindt u uiteraard een compleet assortiment horloges van het merk Breitling. Koopt u bij Kopmels Juwelier, dan geniet u van de volgende voordelen:

  • Unieke Breitling Boutique
  • Persoonlijke service
  • Breed assortiment aan horloges en sieraden
  • Uitgebreid advies bij uw aankoop
  • Koop bij een erkende dealer