Zoekt u naar een Breitling Premier? Dan bent u in de Breitling Boutique van Kopmels Juwelier in Doetinchem aan het juiste adres! Bij ons vindt u namelijk vele horloges van hoge kwaliteit, waaronder dit prachtige horloge uit de Breitling collectie.
In de jaren 40 werden de eerste Breitling Premier horloges gelanceerd door het Zwitserse horlogemerk. Hierbij stond de alledaagse elegantie centraal. De kwaliteit, prestaties en het DNA van deze horloges zijn 100% Breitling. De wijze waarop deze uurwerken worden gecreëerd is zeer bijzonder. Alle modellen zijn uitzonderlijk elegant en complementeren iedere outfit. De zware kwaliteit lederen of stalen horlogebanden zorgen bovendien voor een subliem gevoel aan de pols. Waar enkele modellen streven naar een klassieke gratie, stralen andere moderne elegantie uit. De unieke wijzerplaten spelen daarbij een belangrijke rol.
Wij zijn dus officieel dealer van dit Zwitserse topmerk en hebben met ons ruime en gevarieerde aanbod altijd een Breitling horloge die bij u past. Komt u dan eens langs in onze winkel om de Premier collectie te bekijken en vooral te ervaren.

Horloge kopen Doetinchem

Breitling Premier horloges kopen bij Kopmels Juwelier

Breitling is een hoogwaardig horlogemerk, dat al sinds 1884 bestaat. De horloges van Breitling, waaronder de Premier, zijn ontstaan vanuit een hoog niveau van vakkundigheid en liefde voor het vak. Wij zijn dus officieel dealer van het Zwitserse horlogemerk Breitling en hebben dan ook de beschikking over een ruim assortiment van deze modellijn. De Premier horloges van Breitling zijn elegant, gedistingeerd en verfrissend en hebben het herkenbare design van de Breitling chronografen uit de jaren ’40. Daarmee wordt een sportieve touch gegeven aan deze horloges.
Met de nieuwe Breitling Premier collectie herintroduceert het horlogemerk een grote naam uit haar eigen geschiedenis. De uit 1940 oorspronkelijke Breitling Premier serie is zowel van binnen als van buiten totaal vernieuwd en straalt pure klasse en kwaliteit uit met een knipoog naar zijn voorganger. Bent u nieuwsgierig? Brengt u dus snel een bezoek aan onze prachtige showroom in Doetinchem.
Wacht niet langer en kom langs in onze Breitling Boutique om uzelf te inspireren voor een Breitling Premier.

Ik koop mijn Breitling Premier bij de specialist

Een Breitling Premier koopt u dus in de Breitling Boutique van Kopmels Juwelier. Als erkend dealer van dit Zwitserse horlogemerk kunnen wij u als de beste adviseren bij uw aankoop. Koopt u bij ons een horloge? Dan bent u ervan verzekerd dat u uitgebreid geïnformeerd wordt alvorens uw aankoop plaatsvindt. Wij tonen u graag de prachtartikelen uit ons uitgebreide assortiment, zodat u altijd met hét perfecte Breitling horloge om uw pols zult eindigen.

Uw voordelen bij Kopmels Juwelier

Bij ons vindt u uiteraard een compleet assortiment horloges van het merk Breitling. Koopt u bij Kopmels Juwelier, dan geniet u van de volgende voordelen:

  • Unieke Breitling Boutique
  • Persoonlijke service
  • Breed assortiment aan horloges en sieraden
  • Uitgebreid advies bij uw aankoop
  • Koop bij een erkende dealer