Breitling occasion horloges kopen? Dan bent u bij Kopmels Juwelier in Doetinchem aan het juiste adres. Wij beschikken namelijk over een grote selectie unieke occasions van het exclusieve horlogemerk uit Zwitserland. Alleen de beste kwaliteit tweedehands horloges van het merk worden bij ons verkocht als occasions en worden op alles gecontroleerd. Wij kunnen vrijwel de gehele occasioncollectie leveren tegen aantrekkelijke prijzen. Bij het uitzoeken van een Breitling horloge wilt u daar de tijd voor nemen. In onze uitgebreide winkel kunt u in een ontspannen sfeer een keuze maken. Alle modellen zijn in onze showroom op voorraad. Deze kunt u dus in het echt bij ons bewonderen en passen. Onze medewerkers geven u graag een advies op maat. De mooiste Breitling occasions van de hoogste kwaliteit koopt u dus bij de specialist.

breitling occasion

Breitling occasion kopen bij Kopmels Juwelier

Kopmels Juwelier in Doetinchem is een vermaarde dealer en heeft een exclusieve collectie Breitling horloges. Deze bieden we nieuw, maar ook als tweedehands/occasions aan. Het Breitling aanbod omvat de legendarische Navitimer, maar ook hightech-horloges met quartzuurwerken en speciale functies. De horloges van het merk hebben vaak een groot, stoer en sterk uiterlijk. Het wordt meestal gedragen door mannen die een exclusief horloge willen hebben. De horloges zijn rijkelijk voorzien van vele opties zoals cijfers en een chronometer. Daardoor zijn de horloges ook buitengewoon geschikt voor de diverse sportmensen. In onze winkel kunt u in een ontspannen sfeer een occasion horloge van Breitling passen en kopen. Onze adviseurs geven u daarbij graag een persoonlijk en professioneel advies.

Ik koop mijn Breitling occasion horloge bij de specialist

De mooiste tweedehands/occasion horloges van Breitling koopt u uiteraard bij Kopmels Juwelier in Doetinchem. In ons assortiment kunt u terecht voor de volgende modellijnen van het merk: Navitimer, Chonomat, Superocean, Avenger, Transocean, Galatic, Super Ocean Heritage, Montbrillant, Colt, Chronoliner en Professional. Alle horloges zijn 100% chronometer gecertificeerd en zijn 100% manufactuur uurwerken. Tevens zijn alle horloges voorzien van krasvrij saffierglas. Kortom, breng een bezoek aan onze showroom om het aanbod te bewonderen.

Maak een afspraak in onze winkel

Uw voordelen bij Kopmels Juwelier

Bij Kopmels Juwelier in Doetinchem bevindt u zich in de wereld van prachtige sieraden en indrukwekkende horloges. Dit zijn uw voordelen:

  • Ruime collectie Breitling occasions
  • Service op maat
  • Rust en persoonlijk advies
  • Klein team van vakmensen