Zwitserse horloges kopen? Dat doet u uiteraard bij Kopmels Juwelier in Doetinchem. Wij hebben namelijk een ruim aanbod horloges van Zwitserse makelij in ons uitgebreide assortiment. En dat is niet voor niets. Al eeuwenlang staat Zwitserland bekend als hét land voor uurwerken en horlogemerken. Een Zwitsers horloge is te herkennen aan de term Swiss op de wijzerplaat. Er zijn twee horlogetermen: Swiss Made en Swiss Movement. Bij Swiss Made-horloges zijn alle onderdelen van het uurwerk in Zwitserland gemaakt en is het horloge daar in elkaar gezet en geïnspecteerd. Bij een Swiss Movement is het horloge in Zwitserland in elkaar gezet en gecontroleerd. De horloges uit het Alpenland zijn dus gewild over de hele wereld. Hoewel andere Europese horloge fabrikanten vaak kwalitatief vergelijkbare uurwerken en horloges produceren, blijft de traditionele – vaak handgemaakte – kwaliteit, gedetailleerde ontwerpen, uitstekende afwerking en nauwkeurigheid van Zwitserse horloges dé standaard in uurwerken. Wij hebben een ruim aanbod van deze horloges, die we tegen aantrekkelijke prijzen aanbieden. Zwitserse horloges koopt u dus bij Kopmels Juwelier.

zwitserse horloges

Zwitserse horloges kopen bij Kopmels Juwelier

Horloges moeten goed afleesbaar, betrouwbaar en functioneel zijn. Als u op zoekt ben naar een horloge met deze originele en duurzame kwaliteiten, dan is een horloge uit Zwitserland wat u zoekt. Volgens de Zwitserse wet, wordt een horloge beschouwd als een Swiss Made horloge wanneer het uurwerk Zwitsers is en dit uurwerk in Zwitserland in de horlogekast is geplaatst. Ook moet de fabrikant een eindcontrole in dat land hebben uitgevoerd. In het geval het uurwerk niet in het Alpenland in de kast is geplaatst, maar verder voldoet aan de criteria om te worden beschouwd als een Zwitsers uurwerk, wordt dit aangeduid met Swiss Movement. Zwitserse horloges hebben dus een ongekende reputatie en genieten veel aanzien bij horlogekenners wereldwijd. Daarom heeft Kopmels Juwelier ook een ruim assortiment van deze horloges uit dat land, zoals horloges van Breitling en Tissot. Heeft u nog vragen over de functionaliteiten of over de garantie van deze nieuwe collectie horloges uit Zwitserland? In dat geval staan onze ervaren medewerkers voor u klaar in de uitgebreide en overzichtelijke winkel in Doetinchem.

Ik koop mijn Zwitserse horloge bij de specialist

De prachtigste Zwitserse horloges koopt u dus online bij Kopmels Juwelier. Wij zijn een befaamd dealer van onder meer Breitling, Tissot en Maurice Lacroix en hebben een uitgebreid assortiment horloges die we tegen de beste prijs aanbieden. Kortom, breng een bezoek aan onze webshop om de kwaliteit van deze prachtige en exclusieve horloges uit het Alpenland te aanschouwen. Onze medewerkers geven u hierbij graag een betrouwbaar en persoonlijk advies.

Uw voordelen bij Kopmels Juwelier

Bij Kopmels Juwelier in Doetinchem bevindt u zich in de wereld van prachtige sieraden en indrukwekkende horloges. Dit zijn uw voordelen:

  • Ruim aanbod Zwitserse horloges
  • Service op maat
  • Rust en persoonlijk advies
  • Klein team van vakmensen