Voor Y&G Jewelry bent u bij Kopmels Juwelier in Doetinchem aan het juiste adres. Wij hebben namelijk een ruim aanbod van dit sieradenmerk in huis.
Y&G Jewelry is een Nederlands bedrijf en maakt sieraden die worden gemaakt van echte edelstenen gecombineerd met 14 karaat gouden elementen. Als finishing touch hangt er aan ieder sieraad een gouden tulphanger. Het embleem van Y&G Jewelry en handgemaakt in Nederland: Handmade in Holland!
De mooie sieraden van Y&G Jewelry vindt u in onze collectie. Door de diversiteit en het persoonlijke karakter binnen deze sieradencollectie is er voor elke klant wel iets moois te vinden. Alle modellen zijn in onze winkel op voorraad te vinden. Deze kunt u dus in het echt bij ons bewonderen.
Komt u langs in onze winkel aan de Boliestraat in Doetinchem om de verschillende mogelijkheden en het verder prachtige sieradenaanbod van Nederlandse makelij te bekijken. Onze medewerkers geven u daarbij graag een passend advies zodat u met een mooie sieraad naar huis gaat.

Horloge kopen Doetinchem

Y&G Jewelry vindt u bij Kopmels Juwelier

Bent u dol gek van kleurrijke sieraden? Dan laten wij u graag kennismaken met de producten van Y&G Jewelry. Dit merk verwerkt heel veel kleur in hun armbanden. Daarbij maken ze enkel gebruik van edelstenen met 14-karaat gouden kralen ertussen.
Deze armbanden worden in Nederland, in Nootdorp wel te verstaan, geregen. Deze kunnen helemaal op maat worden samengesteld. Samen met u gaan onze adviseurs graag aan de slag om precies de kleurencombinatie te kiezen die helemaal bij u past.
De collectie bestaat uit de volgende lijnen: basics, specials, satijnkoordarmbanden, parels, enkelbanden, 4mm armbanden en saleproducten. Kom langs in onze winkel ontdek hun sieradencollectie met eigen ogen. Hier kunt u in alle rust rondkijken en advies vragen aan onze Y&G Jewelry experts. Zij zijn deskundig en adviseren u graag over de mogelijkheden.
Graag tot snel in onze winkel!

Ik koop mijn J&G Jewelry sieraad bij de specialist

Wanneer u uw J&G Jewelry sieraad koopt bij een echte specialist, bent u verzekerd van persoonlijke aandacht en uitstekende service. Koopt u uw sieraden bij Kopmels Juwelier in Doetinchem, dan zult u met een tevreden gevoel en een prachtig sieraad onze winkel weer verlaten.
Wij zien u graag in onze winkel!

Uw voordelen bij Kopmels Juwelier

Koopt u uw Y&G Jewelry sieraden bij Kopmels Juwelier in Doetinchem? Dit zijn uw voordelen:

  • Een klein, vertrouwd team
  • Kopen bij een erkend dealer
  • Persoonlijk advies door vakmensen
  • Hoogwaardige sieraden