In onze winkel vindt u een ruim assortiment horloges van de meest uiteenlopende merken van de hoogste kwaliteit. Eén van die topmerken is MeisterSinger. Wij lichten dit Zwitserse horlogemerk, waarvan wij een officieel dealer zijn, graag uit.

Eenwijzerhorloges

Naast de prachtige ontwerpen en de kwaliteit van de horloges, beschikken de horloges van MeisterSinger slechts over één wijzer. De reden hiervoor: Manfred Brassler, de oprichter van het merk, wilde een horloge op de markt zetten waarbij de tijd niet constant voorbij aan het racen lijkt te zijn. Met deze eenwijzerhorloges wil Brassler de dragers hiervan laten zien wat écht belangrijk is. Het wijst op het kostbare moment en creëert zo een ontspannen tijdsgevoel.

Innovatieve modellen

Ondanks de enkele wijzer zijn de horloges gemakkelijk te lezen. De horloges beschikken namelijk over praktische en duidelijk afleesbare wijzerplaten. De modellen zijn door de tijd heen steeds verder doorontwikkeld. Zo kunt u op verschillende modellen ook de datum, of zelfs een tweede tijdzone aflezen. Bent u benieuwd naar de innovatieve horloges van MeisterSinger? Bekijk hier online een aantal modellen van dit horlogemerk, of breng een bezoek aan onze winkel.