Bent u op zoek naar een slavenarmband in de omgeving van Doetinchem? Dan bent u bij Kopmels Juwelier aan het juiste adres. Wij bieden namelijk een uitgebreid assortiment aan armbanden.
Een slavenarmband of slavenband is een ringvormige armband uit één stuk, veelal gemaakt van metaal, die als sieraad om de pols gedragen wordt. De uiteinden van een open slavenarmband zijn in veel gevallen afgewerkt met twee bolletjes of bloemknoppen. Sommige slavenarmbanden kunnen worden gesloten doordat zij een scharnier of klikslot hebben.
Metalen slavenarmbanden daarentegen kunnen een holle of massieve vorm hebben. In de meeste gevallen zijn zij rond of ovaal van vorm, en soms zijn zij versierd met zirkonia of diamanten. Naast metaal kan een slavenarmband ook gemaakt zijn van halfedelsteen, hout, leer, klei of schelpen. Deze hebben wij ook in onze juwelierszaak aan de Boliestraat in Doetinchem voor u klaarliggen. Ons aanbod is erg groot zodat er voor iedereen wel iets geschikts tussen zit.
Brengt u dus een bezoek aan onze winkel voor de unieke collectie slavenarmbanden.

Horloge kopen Doetinchem

Uw slavenarmband kopen bij Kopmels Juwelier

Een slavenarmband is een antieke armband die uw outfit verrijkt. Het is een sieraad met een bijzondere en lange geschiedenis, maar die nog altijd tijdloos is. Bij Kopmels Juwelier hebben we een zeer uiteenlopende collectie slavenarmbanden. Deze hebben we in diverse stijlen, van sober tot opvallend. Maar ook in diverse verschillende typen, kleuren en bewerkingen. Zo vindt u bij ons antieke zilveren slavenarmbanden, maar tevens ook geelgouden armbanden met motief of edelsteen. Onze ervaren medewerkers helpen u heel erg graag bij het vinden van de bijzondere slavenarmband die u voor uw pols zoekt.
Wilt u dus een mooie slavenband kopen in de buurt van Doetinchem? Bij Kopmels Juwelier helpen wij u graag bij de mogelijke aankoop van uw sieraad. In onze winkel kunt u in een ontspannen sfeer een keuze maken uit onze collectie. Heeft u twijfels over welke slavenarmband u moet nemen? Of weet u niet welk materiaal of welke kleur het beste bij u of uw outfit past? Brengt u dan een bezoek aan onze prachtige winkel in Doetinchem.

Ik koop mijn slavenarmband bij Kopmels Juwelier

Bij Kopmels Juwelier vindt u de mooist slavenarmbanden. Voor elke gelegenheid hebben wij een smaakvolle keuze. Bent u nieuwsgierig geworden naar ons assortiment? Dan nodigen wij u graag uit in onze winkel in het stadscentrum in Doetinchem om rustig onze collectie armbanden te bekijken en u te laten adviseren door onze ervaren winkelmedewerkers. Kopmels Juwelier: de sieradenspecialist van de regio.

Uw voordelen bij Kopmels Juwelier

De mooiste slavenarmbanden vindt u in onze uitgebreide collectie, die u in onze winkel in Doetinchem kunt verkrijgen. Koopt u bij Kopmels Juwelier, dan geniet u van de volgende voordelen:

  • Persoonlijke service
  • Breed assortiment aan sieraden
  • Unieke slavenarmbanden
  • Uitgebreid advies bij uw aankoop
  • Koop bij een erkende dealer