De Seiko Alpinist Europe limited Edition 2021 SPB201J1. De schemer-grijze wijzerplaat is een ode aan de unieke kleur van bergen tijdens de avondschemering; een opmerkelijke grijstint die bij ondergaande zon zichtbaar is. In een Limited Edition met een oplage van 2.021 stuks wereldwijd. Het horloge wordt enkel in Europa verkocht.

Een sporthorloge klassieker, perfect geschikt voor zowel dagelijks als outdoor gebruik, geleverd in twee zeer speciale Limited Editions voor Europa. Beide modellen zijn qua design geïnspireerd op de bijzondere schoonheid van berglandschappen.

De horloges zijn 200 meter WR en bieden een duurzaamheid die ze zeer geschikt maakt voor welke avontuurlijke landactiviteit dan ook, zowel op zeeniveau als op grote hoogte.

Deze Prospex Alpinist Limited Editions worden aangedreven door 6R35 kaliber, met 24 jewels en een gangreserve van 70 uur. Het saffierglas is aan de binnenzijde afgewerkt met een anti-reflectie coating en het vergroot de datum op de 3 uur positie. De banden zijn voorzien van een drievoudige sluiting. De horloges hebben speciaal voor de avonturier een roterende interne kompasring.