Wij zijn uw vertrouwde adres voor het prachtige merk Bron Jewelry. En we zijn verheugd u kennis te laten maken met de nieuwste collectie: de Rive Gauche Collection. Deze betoverende collectie laat u de elegante, koele charme van Parijs zien. Met een schitterende mix van paarsblauwe tinten van parel en spinel, gecombineerd met de warme tonen van rhodoliet en Madeira-citrien, is de Rive Gauche Collection onweerstaanbaar chic en direct draagbaar. Graag vertellen we u meer over het merk en tonen we een aantal pareltjes uit de collectie.

Uw vertrouwde Bron Jewelry partner

Bij Juwelier Kopmels delen we een diepe verbondenheid met het merk Bron Jewelry. Onze geschiedenis als verkooppunt van dit prachtige merk gaat vele jaren terug, en we zijn er trots op om hun ambassadeur te zijn. Ons partnerschap is gebaseerd op gedeelde waarden van vakmanschap, passie voor sieraden en aandacht voor onze gewaardeerde klanten.

Hand-gekozen edelstenen

De edelstenen in de Bron-collectie zijn met zorg en aandacht geselecteerd. Experts beoordelen elke edelsteen met kennis, expertise en enthousiasme, en ze kijken verder dan alleen de glans. Het karakter van elke steen, inclusief de kleine imperfecties die persoonlijkheid geven, is van onschatbare waarde.

Familiegevoel – een connectie met sieraden

Bij Bron Jewelry zijn sieraden meer dan alleen accessoires; ze zijn een uitdrukking van uw persoonlijkheid en emotie. Bron Jewelry hecht veel waarde aan familiebanden. De sieradenlijnen van Bron worden niet voor niets ‘families’ genoemd en hebben elk een eigen karakter. Ze lenen zich uitstekend voor gelaagdheid en combineren prachtig, zodat u uw eigen unieke stijl kunt creëren.

Bij Juwelier Kopmels willen we uw vertrouwde sieradenbestemming zijn, waar u niet alleen prachtige stukken kunt ontdekken, maar ook een warm welkom en oprechte interesse krijgt. We nodigen u van harte uit om onze winkel te bezoeken en de betoverende Rive Gauche Collection van Bron Jewelry te ervaren. Samen creëren we onvergetelijke momenten met schitterende sieraden. Heeft u nog andere vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op via 0314 – 324 002