Bent u op zoek naar een nieuw horloge, maar wilt u niet de hoofdprijs betalen? Dan bent u bij Kopmels Juwelier aan het juiste adres! Wij hebben een prachtige selectie van pre-owned horloges die zijn gecheckt en weer zo goed als nieuw zijn gemaakt. Op onze website kunt u al onze occasions vinden, maar u bent ook van harte welkom om langs te komen in onze winkel in Doetinchem om ze te komen bewonderen. In deze blog vertellen we u alles wat u moet weten over een pre-owned horloge en waarom dit de perfecte aanvulling is op uw collectie.

Waarom zou u kiezen voor een pre-owned horloge?

Als u van horloges houdt, dan weet u dat het kopen van een nieuw horloge vaak een flinke investering is. Met een pre-owned horloge krijgt u dezelfde kwaliteit en uitstraling, maar dan voor een fractie van de prijs. Bovendien zijn pre-loved horloges vaak unieke items die moeilijk te vinden zijn, waardoor ze een extra speciale aanvulling op uw collectie vormen.

Hoe controleren wij een pre-owned horloge?

Bij Kopmels Juwelier controleren wij al onze pre-owned horloges op hun echtheid en kwaliteit. Onze ervaren horlogemakers staan garant voor de beste service en zorgen ervoor dat alle horloges weer in uitstekende staat verkeren. Wij willen onze klanten de beste kwaliteit garanderen.

Wat voor soort horloges hebben wij?

Onze selectie pre-owned horloges is zeer divers en omvat verschillende merken zoals Breitling, Tudor en Tag Heuer. Van sportieve modellen tot elegante uurwerken, wij hebben voor ieder wat wils. Op onze website kunt u al onze pre-owned horloges bekijken en sorteren op merk, model en prijsklasse.

Service staat voorop!

Bij Kopmels Juwelier vinden wij het belangrijk om onze klanten de beste service te bieden. Onze medewerkers zijn zeer kundig en staan altijd voor u klaar om u te helpen bij het vinden van het perfecte pre-owned horloge. Bovendien wordt bij aankoop van een pre-owned horloge gratis de maat aangepast zodat deze perfect om uw pols past.

De perfecte aanvulling op uw collectie

Een pre-loved horloge is niet alleen een prachtig item voor uzelf, het kan ook een fantastisch cadeau zijn voor een dierbare. Bovendien kan het toevoegen van een pre-owned horloge aan uw collectie een verhaal vertellen – het verhaal van de vorige eigenaar en de geschiedenis van het horloge zelf.

Als u op zoek bent naar een prachtig horloge zonder de hoofdprijs te willen betalen, dan zijn onze pre-owned horloges de perfecte keuze. Bij Kopmels Juwelier kunt u erop vertrouwen dat u de beste kwaliteit krijgt en dat onze ervaren horlogemakers elke pre-loved horloge weer in uitstekende staat brengen. Breng een bezoek aan onze website of kom langs in onze winkel in Doetinchem om onze prachtige selectie te bewonderen. Bij Kopmels Juwelier staat service altijd voorop en wij staan altijd voor u klaar om u te helpen bij het vinden van het perfecte pre-owned horloge voor uw collectie!