Occasion sieraden

Occasion sieraden kopen? Kopmels Juwelier in Doetinchem beschikt over een grote selectie unieke occasion sieraden waarvan u een selectie kunt bekijken. Alleen de beste kwaliteit sieraden worden bij ons verkocht als occasions en worden op alles gecontroleerd. Wij garanderen dat de vintage sieraden echte edelstenen bevatten en van de hoogste kwaliteit zijn. De sieraden zijn bezet met natuurlijke edelstenen, zoals diamanten, saffier en smaragd. Ook heeft u een ruime keuze in sieraden met bijvoorbeeld parels en camee.  Bezoekt u eens onze winkel aan de Boliestraat waar u al onze aanbiedingen in alle rust kunt bekijken. Onze medewerkers geven u graag een advies op maat. De mooiste en beste occasion sieraden koopt u dus bij Kopmels Juwelier in Doetinchem.

Occasion sieraden kopen bij Kopmels Juwelier Doetinchem

Wilt u een occasion ring, hanger, collier, armband of horloge? Bij Kopmels Juwelier vindt u schitterende tweedehands sieraden. Wij bieden interessante occasion sieraden aan van toonaangevende merken als Bron, Orotech, Lapponia, Just Franky, Baraka en Alfieri & St. John. Kopmels Juwelier heeft de beschikking over een eigen atelier en heeft onder meer een goudsmid, taxateur en adviseur in huis. Wij kopen gouden en zilveren tweedehands sieraden die we dus geheel in eigen beheer weer opknappen en repareren tot zo goed als nieuw. Hierdoor komt u na uw aankoop niet voor verrassingen in de vorm van niet voorziene kosten en/of gebreken te staan. Daarnaast geeft Kopmels Juwelier u als koper op ieder occasion sieraad en juweel garantie. Brengt u snel een bezoek aan onze overzichtelijke winkel om het aanbod occasions te bekijken.

occasion sieraden

Ik koop mijn occasion sieraden bij de specialist

De mooiste occasion sieraden van de hoogste kwaliteit koopt u bij Kopmels Juwelier in Doetinchem. Vanzelfsprekend wilt u de tijd nemen bij het uitzoeken van een mooi tweedehands sieraad. Daarom kunt u in onze prachtige winkel in een ontspannen sfeer uw keuze maken. De occasions kunt u dus in het echt bewonderen en passen. Onze adviseurs geven u graag persoonlijk advies bij uw aankoop.

Uw voordelen bij Kopmels Juwelier

Bij Kopmels Juwelier Doetinchem bevindt u zich in de wereld van prachtige sieraden en indrukwekkende horloges. Dit zijn uw voordelen:

  • Ruime collectie occasion sieraden
  • Gerenommeerde merken
  • Rust en persoonlijk advies
  • Klein team van vakmensen