Nieuw in de collectie van Kopmels Juwelier: de nieuwe Super Chronomat Collection van Breitling! Geïnspireerd door het Frecce Tricolori-horloge dat Breitling maakte voor de hotshots van de kunstvliegtuigen van de Italiaanse luchtmacht in 1983, is de Super Chronomat een supercharged, universeel sporthorloge dat ook ‘s avonds elegant genoeg is. De collecte is hier te bekijken.

“Dit is een horloge waarin je opvalt zonder dat je je daar zorgen over hoeft te maken”, zegt Georges Kern van Breitling. “Dit horloge is sterk genoeg voor elke bezigheid, maar het zal je gevoel voor stijl niet in de weg staan.”

Belangrijke nieuwe kenmerken zijn onder meer een roestvrijstalen ring met een keramisch inzetstuk – een primeur op een Chronomat – plus de keuze uit een op Rouleaux geïnspireerde rubberen band of onze iconische metalen band met een vlindersluiting. De nieuwe rubberen band is gemaakt met de modernste spuitgiettechnieken. De drie verschillende texturen – mat, glad en geweven – geven het een opmerkelijke diepte.

Bekijk hieronder de video’s en afbeeldingen (klik erop om ze te vergroten).