De MARQ Aviator moet u via het luchtruim naar elke plek ter wereld gidsen. Het volledig metalen horloge met gepolijste zwarte keramische rand is volgens Garmin voorzien van alle functies die u als professional in de lucht nodig zou kunnen hebben. Het is een moderne, luxe moderne smartwatch die u overal mee naartoe kunt nemen. Vanwege de slimme functies, de wereldwijde luchtvaartdatabase en navigatie naar de dichtstbijzijnde luchthaven in noodgevallen, maar ook dankzij de gedetailleerde NEXRAD weerradar en de integratie van Garmin luchtvaarttechnologie hebt u altijd het heft in handen. De glimmende 24-uurs GMT bezel en de twee extra tijdzones leggen al uw reizen vast. En de glanzende swept-wing titanium polsband past precies, zelfs in turbulente tijden. Iedere keer als u opstijgt laat het toestel u zien waar u naartoe gaat. De smartwatch geeft ook aan wanneer u bent aangekomen. Deze MARQ Aviator is uiteraard te verkrijgen bij Kopmels Juwelier in Doetinchem. Wij zijn namelijk een erkend dealer van Garmin en hebben dan ook een gelimiteerde collectie van dit type horloge in ons assortiment. Breng een bezoek aan onze winkel voor de exclusieve MARQ Aviator.

MARQ Aviator

MARQ Aviator kopen bij Kopmels Juwelier

Kopmels Juwelier is officieel Garmin-dealer en heeft daarom een gevarieerd aanbod van de MARQ-collectie, waaronder de Aviator-modellijn. Het klassieke ontwerp van de MARQ Aviator is een eerbetoon aan alle piloten. Dit horloge is voorzien van een wereldwijde luchtvaartdatabase en bevat luchthavenlocaties, navigatiehulpmiddelen en radiofrequenties. Met de sneltoets voor noodgevallen kunt u snel een route naar de dichtstbijzijnde luchthaven activeren. De geschatte reistijd geeft automatisch aan hoe lang het nog duurt voordat u uw bestemming bereikt. Een richtingspijl en spoor verwijzen op eenvoudige wijze naar het volgende waypoint. Voor de moderne piloot zijn de vorm en functie niet alleen alomvattend, maar ook revolutionair. Daarnaast geniet u bij dit horloge van de moderne gemakken van de nieuwste connected functies. De MARQ Aviator is in onze uitgebreide showroom op voorraad en uiteraard in het echt te bewonderen. Onze deskundige professionals kunnen u in onze winkel in Doetinchem werkelijk alles vertellen over dit slimme en elegante horloge, dat is ontworpen voor luchtvaartliefhebbers.

MARQ Aviator horloges kopen bij de specialist

De mooiste MARQ Aviator horloges koopt u dus bij Kopmels Juwelier in Doetinchem. Wij zijn een erkend dealer van Garmin en bij ons vindt u dan ook een exclusieve collectie van het horlogemerk en deze modellijn. Kortom, wacht niet langer en breng een vrijblijvend bezoek aan onze winkel om de kwaliteit van deze prachtige en exclusieve horloges te aanschouwen. Bekijk bij ons de collectie en zoek de perfecte match die past bij uw persoonlijke smaak!

Uw voordelen bij Kopmels Juwelier

Bij Kopmels Juwelier in Doetinchem bevindt u zich in de wereld van indrukwekkende horloges en prachtige sieraden. Dit zijn uw voordelen:

  • Unieke collectie Garmin MARQ horloges
  • Service op maat
  • Rust en persoonlijk advies
  • Klein team van vakmensen