Horloges Breitling kopen? Brengt u dan een bezoek aan de showroom van Kopmels Juwelier in Doetinchem. Wij zijn namelijk officieel dealer en hebben een ruim aanbod met veel variatie van het exclusieve horlogemerk uit Zwitserland. Breitling staat bekend om zijn baanbrekende piloten- en duikhorloges. Op geheel eigen wijze weet het merk functionaliteit te combineren met stoere en elegante designs. Hierbij kiezen ze voor de aandrijving voor hoogwaardige mechanische of quartz uurwerken. In onze winkel kunt u de gehele Breitling horloge collectie verkrijgen. Bij het uitzoeken van zo’n horloge wilt u daar graag de tijd voor nemen. In onze winkel in Doetinchem kunt u daarom in een ontspannen sfeer een horloge passen en kopen. Onze medewerkers geven u daarbij graag een persoonlijk advies. Horloges Breitling koopt u dus bij de specialist.

horloges breitling

Horloges Breitling kopen bij Kopmels Juwelier

Breitling is specialist op gebied van technische horloges en heeft een cruciale rol gespeeld in de ontwikkeling van de chronograaf. De mannelijke horloges van het Zwitserse merk zijn robuust en functioneel. Juist daarin schuilt de elegante kracht en uitstraling. De damesmodellen van Breitling zijn een mix van echte stoerheid en sportieve vrouwelijkheid. De horloges zijn altijd onderscheidend en fotogeniek. Alle Breitling horloges beschikken over een C.O.S.C.-chronometer certificaat en dat is een waarborg voor grote precisie. Dat geldt dus ook voor de technisch hoogstaande mechanische chronograafuurwerken die zijn ontwikkeld en worden geproduceerd in de eigen ateliers. Daarbij is het familiebedrijf Breitling een van de laatst overgebleven onafhankelijke Zwitserse horlogemerken.

Ik koop mijn Breitling horloge bij de specialist

De prachtigste Breitling horloges van de allerhoogste kwaliteit koopt u bij Kopmels Juwelier in Doetinchem. Bij ons vindt u de volgende modellijnen van het Zwitserse merk: Navitimer, Chonomat, Superocean, Avenger, Transocean, Galatic, Super Ocean Heritage, Montbrillant, Colt, Chronoliner en Professional. Alle Breitling horloges zijn 100% chronometer gecertificeerd en zijn 100% manufactuur uurwerken. We zien u graag in onze showroom.

Uw voordelen bij Kopmels Juwelier

Bij Kopmels Juwelier in Doetinchem bevindt u zich in de wereld van indrukwekkende horloges en prachtige sieraden. Dit zijn uw voordelen:

  • Ruime collectie horloges Breitling
  • Service op maat
  • Rust en persoonlijk advies
  • Klein team van vakmensen