Grote collectie Breitling vindt u bij Kopmels Juwelier in Doetinchem. Wij zijn hét adres voor horloges van het Zwitserse merk. Wij zijn namelijk officieel dealer en bieden een zeer gevarieerd aanbod van Breitling, dat onderscheidende horloges maakt. Ons uitgebreide assortiment omvat onder meer de legendarische Navitimer, maar ook hightech-horloges met quartzuurwerken en speciale functies. Bij ons vindt u de volgende modellijnen: Navitimer, Chonomat, Superocean, Avenger, Transocean, Galatic, Super Ocean Heritage, Montbrillant, Colt, Chronoliner en Professional. Alle horloges zijn 100% chronometer gecertificeerd en zijn 100% manufactuur uurwerken. Daarnaast zijn de horloges voorzien van krasvrij saffierglas. Alle modellen zijn in onze winkel op voorraad en in het echt te bewonderen. Een grote collectie Breitling vindt u dus bij Kopmels Juwelier.

grote collectie breitling

Grote collectie Breitling bij Kopmels Juwelier

Breitling maakt topkwaliteit horloges, afkomstig uit Zwitserland. Deze horloges hebben een groot, stoer en sterk uiterlijk. Het wordt veelal gedragen door mannen en vrouwen die een exclusief horloge willen hebben. De horloges zijn voorzien van vele opties, zoals grote cijfers en een chronometer. Breitling is al in 1884 gestart met de productie van chronometers. Pas jaren later is het merk begonnen met het maken van polshorloges. In de afgelopen decennia heeft het bedrijf een uitstekende reputatie opgebouwd op dit gebied. De collectie omvat de legendarische Navitimer, maar ook hightech-horloges met quartzuurwerken en speciale functies. Veel tijdmeters van Breitling zijn speciaal uitgerust voor de moderne luchtvaart. Ze kunnen vlieggegevens berekenen of een noodsignaal uitzenden. Breitling heeft ook een uitgebreid assortiment aan tijdmeters voor onder water.

Ik koop mijn Breitling horloge bij de specialist

De prachtigste Breitling horloges van de best kwaliteit koopt u dus bij Kopmels Juwelier in Doetinchem. Wij zijn een befaamd dealer en hebben een uitgebreide collectie van het merk. Kortom, breng een bezoek aan onze winkel om de kwaliteit van deze prachtige en exclusieve horloges te aanschouwen. Onze medewerkers geven u hierbij een passend advies.

Uw voordelen bij Kopmels Juwelier

Bij Kopmels Juwelier in Doetinchem bevindt u zich in de wereld van prachtige sieraden en indrukwekkende horloges. Dit zijn uw voordelen:

  • Ruime collectie Breitling
  • Service op maat
  • Rust en persoonlijk advies
  • Klein team van vakmensen