Zoekt u sieraden van het merk GioMio Jewelry? Dan bent u bij Kopmels Juwelier in Doetinchem aan het juiste adres. In ons uitgebreide assortiment vindt u sinds 2022 een ruim aanbod van dit hoogwaardige merk.
Het sieradenmerk bestaat sinds 2015 en wordt gedreven door passie voor sieraden van de mooiste materialen en diamanten. Het is geheel vervaardigd uit 18 karaat geel, wit of rosegoud. GioMio Jewelry is gevestigd in De diamantstad van België, Antwerpen. De laatste nieuwe ontwikkeling van GioMio is een uniek systeem voor ringen zodat ze mooi om elke vinger zitten. Door middel van het verende mechaniek past het altijd en sluit het ook nog eens prachtig aan.
U bent van harte welkom in onze winkel aan de Boliestraat in Doetinchem om de stijlvolle collectie van GioMio Jewelry te komen bekijken. Uiteraard geven onze deskundige medewerkers u graag een passend advies.

Horloge kopen Doetinchem

Kopmels Juwelier is uw sieraden winkel Doetinchem

De juwelen van GioMio Jewelry hebben als belangrijkste kenmerk dat ze gemaakt zijn van goud en diamant. De armbanden, ringen, colliers en oorsieraden zijn de moeite waard om van dichtbij te bewonderen. Bij ons vindt u onder meer de Royal Collection, waarin GioMio een klassiek thema toegankelijk heeft gemaakt voor elke vrouw. Ook bieden we de Love Charm Collection, een lieflijke collectie met bloemen in de hoofdrol, aan. Ervaar het zelf en bezoek onze winkel.
Wij vinden aandacht voor onze klanten van groot belang. Onze adviseur geeft u graag persoonlijk advies over uw sieraad. Samen kijken we naar een uniek sieraad of kunnen we helpen met bijvoorbeeld taxaties en reparaties. Komt u langs in onze winkel in Doetinchem om het gewenste product met eigen ogen te bewonderen. En bestelt u online? Dan profiteert u bij ons altijd van een gratis verzending van uw sieraad.

Ik koop mijn sieraden bij de specialist in Doetinchem

Bij Kopmels Juwelier vinden we aandacht voor onze klanten erg belangrijk. Bij het uitzoeken van de sieraden van GioMio Jewelry wilt u daar de tijd voor nemen. In onze sieraden winkel kunt u in een ontspannen sfeer een keuze maken uit onze collectie. Onze adviseur geeft u graag persoonlijk advies zodat u bijvoorbeeld met een prachtige ring of unieke ketting onze winkel verlaat.

Uw voordelen bij Kopmels Juwelier

Koopt u uw sieraden van GioMio Jewelry bij Kopmels Juwelier in Doetinchem? Dit zijn dan uw voordelen:

  • Een klein, vertrouwd team
  • Kopen bij een erkend dealer
  • Persoonlijk advies door vakmensen
  • Hoogwaardige horloges en sieraden
  • Een unieke Breitling Boutique