Welke sieraden zijn er nu in de mode? En welke horloges gaan we dit jaar veel zien? Wij geven u graag de laatste trends rondom ringen, kettingen, armbanden, oorbellen en horloges voor 2023. Zo begint u het jaar in stijl.

Sieraden

Op het gebied van oorbellen gaan we de klassieke parel terugzien. Dit in combinatie met de tijdloze schakelketting. Wat ook een trend gaat worden: oversized sieraden. Qua oorbellen, kettingen, armbanden en broches mag het zo groot mogelijk. Daarnaast zien we veel opvallende kleuren en natuurlijke materialen. Net als bij horloges, zien we oude en vintage sieraden steeds meer terugkomen. Hiermee heeft u iets ‘eigens’ en origineels. Hiermee maakt u echt een statement.

Horloges

Retro en vintage horloges zijn de eyecatchers van dit jaar. Ze stralen nostalgie uit, maar zijn verpakt in een nieuw jasje. Ze zijn voorzien van superieure technologie en zijn vaak geïnspireerd op een zakhorloge uit vroegere tijden. Verder valt op dat de horlogetrend uitkomt op eenvoud, stijlvol en sober. Wellicht wat minimalistisch, maar dan in een luxe uitvoering. Tevens zien we dit jaar veel horloges van hout en steen. Dit zijn prachtige horloges met een natuurlijke uitstraling!

Winkel

Bij Kopmels Juwelier bevindt u zich in de wereld van prachtige sieraden en indrukwekkende horloges. Denk daarbij aan collecties van topmerken als Bron, Al Coro, Baraka, Breitling, Garmin, Rado en MeisterSinger! Wij hebben altijd de nieuwste modellen op voorraad zodat u altijd een sieraad of horloge volgens de laatste trends vindt. Komt u dus vrijblijvend langs in onze winkel in Doetinchem en ervaar het zelf. Onze adviseurs staan voor u klaar voor een passend advies.