Nieuw in de collectie bij Kopmels juwelier zijn de sportieve Garmin fenix 5 plus horloges.

Voor atleten en outdooravonturiers zijn de horloges van de fēnix 5 Plus serie de krachtige manier om uw prestaties te verbeteren en uw kaarten en muziek onderweg mee te nemen. Deze robuuste, hoogwaardige horloges zijn voorzien van navigeerbare gekleurde kaarten, polshartslagmeter, opslag voor maximaal 500 nummers en de Garmin Pay contactloze betalingsoplossing.

Of u nu in de stad of op een pad in de natuur bent, alle horloges van de fēnix 5 Plus serie bieden ingebouwde kaarten en navigatiefuncties om u te helpen oriënteren en op koers te blijven. Full-color TopoActive Europa kaarten zijn vooraf geïnstalleerd op het horloge en de kaartgegevens zijn geoptimaliseerd, zodat u in één oogopslag kunt navigeren en uw locatie kunt zien. Voor hardlopers en fietsers is het toestel ook voorzien van Trendline popularity routing, waarbij miljoenen kilometers van Garmin Connect gegevens worden gebruikt om u te helpen als een local te hardlopen en fietsen – waar u ook bent.

Uw weg naar succes

De horloges van de fēnix 5 Plus serie zijn gemaakt voor ruige avonturen en vervaardigd uit de allerbeste materialen. Ze zijn verkrijgbaar met verschillende soorten banden en materialen, waaronder varianten met een DLC titanium rand. Het heldere, full-color, transflectieve Garmin Chroma Display scherm met hoge resolutie en LED-schermverlichting is afleesbaar in alle lichtomstandigheden, zelfs bij fel zonlicht.
alle versies van de fenix 5 plus die verkrijgbaar zijn bij de juwelier zijn exclusief voorzien van saffier glas.

Alle fēnix 5 Plus horloges beschikken, naast de beproefde GPS- en GLONASS-compatibiliteit, over Galileo satellietontvangst, zelfs in de meest afgelegen omgevingen. Elk horloge beschikt niet alleen over een hulpfunctie via kaarten, maar ook over een hoogtemeter, barometer en kompas voor optimaal omgevingsbewustzijn. De geïntegreerde hoogtemeter toont hoogtegegevens om nauwkeurig stijg- en daalgegevens bij te houden tijdens een activiteit als hiken. Met het 3-assige elektronische kompas met kantelcompensatie vindt u altijd uw weg, ongeacht of u beweegt.

Verbeterde satellietontvangst

Alle horloges uit de fēnix 5 Plus serie beschikken over geavanceerde trainingsfuncties om uw fitheid en prestaties te volgen. Bekijk fysiologische meetwaardenhardloopdynamica en meer om uw workoutstatistieken te volgen, uw vooruitgang te meten en uw conditie te perfectioneren.

Deze speciale klimfunctie biedt u real-time informatie over huidige en toekomstige beklimmingen van uw vooraf geladen activiteit tijdens lange trailrunningactiviteiten, mountainbiketochten of wegritten.

ClimbPro klimbeheer

Hartslagmeter aan de pols

Verder kunt u met de Elevate hartslagtechnologie via uw pols uw hartslaggegevens bijhouden zonder een borstband te hoeven dragen. Het horloge gebruikt behalve uw aantal stappen en uw slaapgedrag ook uw hartslag voor het berekenen van het aantal verbrande calorieën en de intensiteit van uw workouts. Het meet ook uw hartslagwisselingen om een stressscore te berekenen waarmee u kunt bepalen voor welke mate van activiteit uw lichaam gereed is.

Hartslagmeter aan de pols

Heeft u een powersong waarmee u uzelf klaarstoomt voor een wedstrijd of zware workout? Met fēnix 5S Plus kunt u nu zonder uw telefoon genieten van muziek onderweg. U kunt maximaal 500 nummers op uw horloge opslaan. Het is gemakkelijk om muziek te downloaden en uw favoriete nummers op te slaan, zodat u er overal van kunt genieten wanneer u een draadloze Bluetooth hoofdtelefoon aansluit U kunt zelfs uw zorgvuldig samengestelde afspeellijsten met behulp van bepaalde muziekstreamingservices synchroniseren met uw horloge om zonder reclame te luisteren. Dus laat uw telefoon maar thuis wanneer u gaat hardlopen of fietsen. De muziek die u opzweept, draagt u aan uw pols.

De soundtrack bij uw sport

Om uw actieve levensstijl te behouden, beschikt fēnix 5S Plus over onze Garmin Pay contactloze betalingsoplossing. Gebruik het om te betalen voor aankopen, zodat u snel langs de kassa kunt en uw contant geld en kaarten thuis kunt laten. Het werkt vrijwel overal waar er een scanner is voor contactloze betalingen.

Betaal met een zwaai van uw pols

Alle modellen uit de fēnix 5 Plus ondersteunen smartphone meldingen wanneer ze zijn gekoppeld aan een compatibel toestel. Ontvang e-mails, berichten en waarschuwingen op uw horloge – of u nu op pad bent, op de golfbaan staat of gewoon achter uw bureau zit. Andere connected functies omvatten automatische uploads naar onze Garmin Connect

Blijf slim verbonden

Kort samengevat is de fenix 5 plus serie een geweldig horloge voor iedereen die graag wat meer over zijn actieve leven te weten wil komen.

Juwelier Kopmels in Doetinchem heeft een grote collectie Garmin horloges op voorraad en u bent van harte welkom om deze horloge te komen bekijken.