Bron occasion kopen? Bij Kopmels Juwelier in Doetinchem kunt u terecht voor een tweedehandse collectie sieraden van het merk dat tot de absolute top van Nederlandse makerij hoort. Alleen de beste kwaliteit sieraden van Bron worden bij ons verkocht als occasions en worden op alles gecontroleerd. Bezoekt u eens onze winkel waar u al onze aanbiedingen in alle rust kunt bekijken. Onze medewerkers geven u graag een advies op maat over de stijlvolle en eigentijdse Bron sieraden, welke bekend staan om de variatie in kleurgebruik. De ontwerpers van Bron selecteren alleen de mooiste stenen van de beste kwaliteit voor hun sfeervolle collectie. Kenmerkend is dat de speelse sieraden in allerlei verschillende combinaties te dragen zijn. Wilt u graag een Bron sieraad kopen tegen een aantrekkelijke prijs? Brengt u dan een bezoek aan onze winkel voor de mooiste Bron occasions.

bron occasion

Bron occasion kopen bij Kopmels Juwelier

Bron is een sieradenmerk uit ‘Zilverstad’ Schoonhoven. Het merk heeft meer dan 90 procent van de collectie in eigen huis vervaardigd. Voor de prachtige kwaliteit juwelen maken de ontwerpers vaak gebruik van kleurrijke edelstenen. Deze stenen vormen het hart van de collectie en worden stuk voor stuk bekeken en met de hand geselecteerd. Uniek is dat deze sieraden ook met de hand worden gemaakt. Naast kwaliteit en kleur letten de specialisten van Bron vooral op levendigheid en uitstraling. De sieraden van het merk zijn een streling voor het oog. De mooiste tweedehands Bron sieraden vindt u bij Kopmels Juwelier. Wij hebben namelijk een ruim aanbod occasions van het sieradenmerk. Bekende lijnen binnen de collectie van Bron zijn: Catch, Toujours ajour, Confetti, Stardust, Solar, Stax, Joy, lux en Sprite.

Ik koop mijn Bron occasion bij de specialist

Wij bouwen graag een langdurige relatie op met onze klanten en gaan dan ook het liefst persoonlijk in gesprek, zodat wij uw wensen het beste kunnen vertalen naar passende producten en service. Brengt u daarom snel een bezoek aan onze prachtige winkel in Doetinchem om ons aanbod Bron occasions te bewonderen.

Uw voordelen bij Kopmels Juwelier

Bij Kopmels Juwelier in Doetinchem bevindt u zich in de wereld van prachtige sieraden en indrukwekkende horloges. Dit zijn uw voordelen:

  • Ruime collectie Bron sieraden
  • Service op maat
  • Rust en persoonlijk advies
  • Klein team van vakmensen