Breitling Superocean kopen? Kopmels Juwelier in Doetinchem is hét adres voor Breitling horloges. Wij zijn namelijk officieel dealer en bieden een zeer gevarieerd aanbod van het Zwitserse horlogemerk, dat onderscheidende horloges maakt. Zowel de Superocean 44 als de Superocean Chronograph hebben een robuuste stalen kast en een grote waterdichtheid. Deze modellen hebben een onderscheidende mix van stijl en prestatie. Bij het uitzoeken van zo’n type horloge wilt u daar graag de tijd voor nemen. Dat begrijpen wij als geen ander. Daarom kunt u in onze winkel in een ontspannen en vrijblijvende sfeer een Superocean van Breitling uitzoeken en kopen. Onze adviseurs geven u daarbij graag een persoonlijk advies. Een Breitling Superocean koopt doet u dus bij specialist Kopmels Juwelier.

Breitling Superocean

Breitling Superocean kopen bij Kopmels Juwelier

Sinds de lancering van de Superocean in 1957 heeft Breitling het op technisch en functioneel niveau consequent geoptimaliseerd. De Breitling Superocean is uitgerust met een edelstalen horlogekast, een zwarte wijzerplaat en een zwart rubberen band met vouwsluiting. Ze staan voor kwaliteit en hebben een duidelijke link met de vliegtuigindustrie. De gehele collectie van dit type kunnen wij altijd tegen zeer aantrekkelijke prijzen aanbieden. Alle dames- en herenhorloges van Superocean zijn 100% chronometer gecertificeerd en zijn 100% manufactuur uurwerken. Daarnaast zijn al deze horloges voorzien van krasvrij saffierglas. Uiteraard kunt u al deze horloges bewonderen in onze prachtige showroom in Doetinchem. Onze medewerkers staan altijd voor u klaar en geven u graag een passend en persoonlijk advies.

Ik koop mijn Breitling Superocean bij de specialist

De Superocean is een echt duikermodel. Zijn sportieve look wordt gecombineerd met ongeëvenaarde prestaties, een waterdichtheid tot 500 meter (1.650 voet). Precisie wordt verzekerd door een chronometer-gecertificeerd mechanisch uurwerk. De prachtigste Breitling Oceans van de best kwaliteit koopt u bij Kopmels Juwelier in Doetinchem. Wij zijn een befaamd dealer en hebben een exclusieve collectie van het merk. Kortom, breng een bezoek aan onze winkel om de kwaliteit te aanschouwen.

Uw voordelen bij Kopmels Juwelier

Bij Kopmels Juwelier in Doetinchem bevindt u zich in de wereld van prachtige sieraden en indrukwekkende horloges. Dit zijn uw voordelen:

  • Ruim aanbod Breitling Superocean
  • Service op maat
  • Rust en persoonlijk advies
  • Klein team van vakmensen