Breitling viert de 70e verjaardag van de Navitimer, een icoon van de luchtvaarthorloges. Ter gelegenheid van dit jubileum lanceert het Zwitserse horlogemerk een nieuwe Navitimer-collectie!

Na het historische debuut van de Navitimer in 1952, heeft Breitling zijn kenmerkende stuk opnieuw uitgevonden. Hoewel veel van de klassieke handelsmerken behouden blijven die het tot zo’n bewonderd en gerespecteerd horloge hebben gemaakt, heeft de ontwerpafdeling van Breitling kunstzinnige aanpassingen gedaan aan die ongetwijfeld een nieuwe generatie zal aantrekken voor dit heilige uurwerk.

Wijzerplaten in frisse, gedurfde kleuren zijn misschien wel het meest opvallende kenmerk van de opnieuw ontworpen Navitimer. Zwart, zilver, koper, ijsblauw en mintgroen geven de 2022 Navitimer een nieuwe, meer jeugdige energie die het horloge inclusiever wil maken. Een belangrijk kenmerk is de nostalgische terugkeer van de elegante AOPA-vleugels naar hun oorspronkelijke positie om 12 uur.

Vanzelfsprekend is de nieuwe Breitling Navitimer collectie bij Kopmels Juwelier te verkrijgen. Bekijk de collectie hier. Hieronder alvast een greep uit de nieuwe collectie!