Breitling Premier Collection horloge kopen? Die vindt u bij Kopmels Juwelier in Doetinchem. Wij zijn namelijk officieel dealer van het Zwitserse horlogemerk Breitling en hebben dan ook de beschikking over een ruim assortiment van deze modellijn. De Premier horloges van Breitling zijn elegant, gedistingeerd en verfrissend en hebben het herkenbare design van de Breitling chronografen uit de jaren ’40. Daarmee wordt een sportieve touch gegeven aan deze elegante horloges. Breitling brengt nu dus opnieuw elegantie voor actieve mensen met de nieuwe Premier horloges. Met de nieuwe Breitling Premier collectie herintroduceert het horlogemerk een grote naam uit haar eigen geschiedenis. De uit 1940 oorspronkelijke Breitling Premier serie is zowel van binnen als van buiten totaal vernieuwd en straalt pure klasse en kwaliteit uit met een knipoog naar zijn voorganger. Bent u nieuwsgierig? Brengt u dus snel een bezoek aan onze prachtige showroom in Doetinchem. Hier kunt u onze diverse Breitling horloges passen en vergelijken. Onze adviseurs geven u graag een passend en persoonlijk advies over de Breitling Premier Collection.

Horloge kopen Doetinchem

Breitling Premier Collection verkrijgbaar bij Kopmels Juwelier

Nieuw Breitling horloge kopen? Dat doet u bij Kopmels Juwelier. Wij zijn uw officiële Breitling verkooppunt in Doetinchem. We hebben dan ook te allen tijde de nieuwste modellen in ons assortiment. De nieuwe Breitling Premier collectie bestaat uit vier modellijnen. De Premier B01 Chronograph 42 is voorzien van het eigen in-house B01 kaliber. Met zijn gangreserve van 70 uur is dit het paradepaardje uit de Premier collectie. Dit horloge is verkrijgbaar in een witte wijzerplaat met zwarte zones en een blauwe wijzerplaat met zwarte zones. De Premier Chronograph 42 is de stijlvolle chronograaf binnen deze collectie met een Breitling 13 uurwerk en een gangreserve van 42 uur. Op de stijlvolle Premier Automatic Day & Date 40 leest u naast de tijd ook de dag en de datum af. Het horloge is voorzien van een Breitling 45 kaliber en is verkrijgbaar in een zwarte en zilveren wijzerplaat. Het laatste model binnen de Premier collectie is de automatic 40. Dit horloge is voorzien van een Breitling 37 kaliber en heeft een gangreserve van 38 uur. Het horloge is verkrijgbaar met een blauwe, zilveren en antraciet wijzerplaat.

Ik koop mijn Breitling Premier Collection bij de specialist

Kopmels Juwelier in Doetinchem is als officiële Breitling dealer hét adres voor Breitling horloges. Breitling horloges zijn topkwaliteit horloges afkomstig uit Zwitserland. Daarom kunt u in onze prachtige winkel in een ontspannen sfeer uw keuze maken. De occasions/aanbiedingen kunt u dus in het echt bewonderen en passen. Onze adviseurs geven u graag persoonlijk advies bij uw nieuwe aankoop.

Uw voordelen bij Kopmels Juwelier

Bij Kopmels Juwelier in Doetinchem bevindt u zich in de wereld van indrukwekkende horloges en prachtige sieraden. Dit zijn uw voordelen:

  • Ruime collectie Breitling
  • Service op maat
  • Rust en persoonlijk advies
  • Klein team van vakmensen