Breitling Navitimer kopen?

 

Deze koopt u bij Kopmels Juwelier in Doetinchem. Wij zijn officieel dealer en hebben een ruim aanbod met veel variatie van het Zwitserse horlogemerk. De Navitimer behoort tot de legendarische pilotenhorloges. Breitling produceert de tijdmeter sinds de jaren ‘50 en het is nog steeds het meest gewilde model. Meerdere schalen en drie hulpwijzerplaten zorgen voor een onmiskenbaar uiterlijk. De naam van de tijdmeter is ontstaan door een samentrekking van de woorden ‘navigatie’ en ‘timer’. Hij staat voor de functionaliteit van dit horloge. Want de Navitimer biedt veel meer dan alleen de gebruikelijke weergave van tijd en datum: hij laat zich als mechanische computer gebruiken en is speciaal op de behoeften van piloten afgestemd. Brengt u een bezoek aan onze winkel indien u geïnteresseerd bent in een mooi Breitling horloge. Onze adviseurs geven u graag een persoonlijk advies. Breitling Navitimer koopt u dus bij de specialist.

Breitling Navitimer kopen bij Kopmels Juwelier

In 1952 bracht het merk Breitling de Navitimer uit. De doelgroep was direct bekend: voor de versiering van de wijzerplaat werd het embleem van de Aircraft Owners and Pilots Association (AOPA) gebruikt, de wereldwijd grootste vereniging voor piloten en vliegtuigbezitters. De cirkelvormige rekenliniaal maakte fundamentele pilotenwiskunde mogelijk. Als kaliber gebruikte de fabrikant over het algemeen de Venus 178, maar ook de Valjoux 72 werd een tijdlang in de Navitimer ingebouwd. Met de Navitimer kunt u land- en zeemijlen in kilometers omrekenen en vice versa. Het berekenen van de snelheid per uur of de stijg- en daalratio is eveneens mogelijk. Zijn snelheid en tijd bekend, dan helpt de Navitimer bij het bepalen van de afgelegde afstand. U kunt ook het brandstofverbruik berekenen.

breitling navitimer

Ik koop mijn Breitling horloges bij de specialist

De Navitimer behoort tot de beroemdste tijdmeters aller tijden. Met de gekartelde draairing, de schalen, drie hulpwijzerplaten en twee drukknoppen heeft het horloge een typerend uiterlijk en de aantrekkingskracht van een technisch en functioneel horloge. De mooiste Breitling horloges koopt u in een ontspannen sfeer bij dealer Kopmels Juwelier in Doetinchem. Brengt u dus snel een bezoek aan onze winkel.

Uw voordelen bij Kopmels Juwelier

Bij Kopmels Juwelier in Doetinchem bevindt u zich in de wereld van prachtige sieraden en indrukwekkende horloges.

Dit zijn uw voordelen:

  • Ruime collectie Breitling
  • Gerenommeerde merken
  • Vakkundig en persoonlijk advies
  • Service op maat