Breitling, het Zwitserse merk dat bekend staat om zijn luxe horloges, heeft onlangs een nieuwe variant van de Navitimer uitgebracht; de Navitimer 32 en 36. Het is verbazingwekkend hoe dit horloge, dat oorspronkelijk werd ontwikkeld als een navigatie-instrument voor piloten, is uitgegroeid tot een icoon onder de horloges. De Navitimer pronkt trots om de pols van piloten, maar tegenwoordig ook om de polsen van eenieder die op zoek is naar een stijlvol uurwerk met een geschiedenis. Laten we dit pareltje eens onder de loep nemen.

De geschiedenis van de Breitling Navitimer

De Navitimer is altijd al een zwaargewicht in de horlogewereld geweest. Dit model heeft een kenmerkend uiterlijk dat zich onderscheidt van alle andere horloges. Het eerste Breitling Navitimer horloge werd in 1952 op de markt gebracht en was specifiek ontworpen om piloten te ondersteunen bij hun navigatie in de lucht. Het horloge was uitgerust met een cirkelvormige rekenliniaal waarop de piloten belangrijke berekeningen konden maken, zoals de brandstofconsumptie, vlieghoogte, snelheid en de afstand die nog moest worden afgelegd.

Navitimer 32 en 34, met elegantie terug naar de basis

Met de ontwikkeling van de nieuwe Navitimer 32 en 34, is het merk Breitling teruggekeerd naar de basis van de Navitimer en heeft het merk geprobeerd om de oorspronkelijke elementen van het horloge te behouden. De nieuwe Navitimer is verkrijgbaar in de maten 36 mm en 32 mm. De 36 mm Navitimer behoudt de iconische geribbelde lunette en het cirkelvormige rekenliniaal, terwijl de slankere 32 mm variant het rekenliniaal weglaat en zich meer richt op een verfijnder en slanker uiterlijk. Speciaal voor dames en heren die houden van de look en feel van een horloge met een kleinere diameter.

De welbekende topkwaliteit

Breitling heeft een hoge standaard wat betreft de kwaliteit van zijn horloges. En de nieuwe Navitimer 32 en 36 zijn niet anders. De horloges kenmerken zich door een robuuste stalen basis, een elegante wijzerplaat met keuze uit een band van aligatorleer of staal. Het nieuwe Navitimer horloge is een symbool van klasse, stijl en prestaties, kortom, een horloge dat niet mag ontbreken in uw collectie.

Komt u de Navitimer 32 en 36 zelf bewonderen in onze winkel?

Kortom, de nieuwe Breitling Navitimer 32 en 36 vormen een prachtige aanvulling op het rijke erfgoed van dit iconische merk. Of u nu een liefhebber bent van de klassieke luchtvaartgeschiedenis of gewoon op zoek bent naar een elegant en stijlvol horloge, deze Navitimer-modellen bieden voor ieder wat wils. Wij nodigen u van harte uit om de Navitimer 32 en 36 zelf te ervaren in onze winkel in Doetinchem. Laat u betoveren door de kwaliteit, stijl en prestaties van deze tijdloze horloges, en voeg een stukje geschiedenis aan uw collectie toe.