Een mooi horloge is een ‘musthave’ voor elke outfit. Bent u van plan om binnenkort een horloge te kopen? Dan kan dit best een flinke klus worden. Horloges zijn er namelijk in verschillende soorten en maten, met elk hun eigen functies en kenmerken. Lees hier onze 10 tips waarmee de aankoop een stuk makkelijker wordt.

  1. Bepaal uw budget

Zorg ervoor dat u een duidelijk idee heeft van het budget dat u kunt besteden aan uw nieuwe horloge, zodat u de beste optie kunt kiezen die binnen uw financiële mogelijkheden valt.

  1. Bepaal uw stijl

De stijl van een horloge is een belangrijk aspect. Er is onder meer een klassieke, moderne of sportieve stijl. Denk na over uw persoonlijke smaak en wat u met het horloge wilt bereiken.

  1. Kies de juiste maat

Horloges komen in verschillende maten voor. Dus bepaal welke maat het beste bij u past. Het hangt natuurlijk af van uw polsomvang. Deze kan in de winkel zelf gemeten worden.

  1. Kies de juiste kleur

Of u nu een klassiek of modern horloge zoekt, kies een kleur die bij uw outfit past. Maar het hangt ook af van uw persoonlijke voorkeur en stijl. De keuze op dit gebied is reuze.

  1. Bepaal welke functies u nodig heeft

Kies niet alleen voor het uiterlijk van het horloge, maar ook voor de functies die u nodig heeft. Er zijn veel extra opties. Denk aan een stopwatch, chronograaf, timer, barometer of zelfs GPS.

  1. Bekijk de beweging van het horloge

De meeste horloges hebben een quartz-beweging of een mechanische beweging. Er zijn diverse mogelijkheden qua beweging van het horloge. Dus bepaal welke het beste bij u past.

  1. Kies een goede band

Een goede band is net zo belangrijk als het horloge zelf, dus kies een band die comfortabel en duurzaam is. Let op: bij sommige materialen kunt u een allergische reactie krijgen. Houd hier rekening mee.

  1. Kies het juiste materiaal

Er zijn verschillende materialen waaruit u kunt kiezen, dus bepaal welk materiaal het beste bij u past. Wat is in uw mooi? Staal, keramiek, titanium of kunststof? De materiaalkeuze is enorm.

  1. Koop bij een betrouwbare dealer

Zorg ervoor dat u altijd bij een betrouwbare dealer koopt. Dit voorkomt nare verrassingen achteraf. Bij Kopmels Juwelier zijn wij officieel verkooppunt van alle getoonde horloges in onze webshop.

  1. Koop een horloge met garantie

Koop altijd een horloge met een garantie, zodat u er zeker van bent dat u een kwaliteitsproduct koopt. Wij bieden altijd de fabrieksgarantie van 24 maanden vanaf de aankoopdatum.

Winkel

Bij Kopmels Juwelier bevindt u zich in de wereld van indrukwekkende horloges. Denk daarbij aan collecties van topmerken als Breitling, Longines en MeisterSinger! Wij hebben altijd de nieuwste modellen op voorraad zodat u altijd een horloge volgens de laatste trends vindt. Komt u dus vrijblijvend langs in onze winkel in Doetinchem en ervaar het zelf. Onze adviseurs staan voor u klaar voor een passend advies.

Breitling Boutique