Op zoek naar een Tissot T-Touch horloge? Dan bent u bij Kopmels Juwelier in Doetinchem op het juiste adres. Wij zijn officieel dealer van Tissot uurwerken en hebben dan ook een ruim assortiment. De Tissot T-Touch wordt gekenmerkt door haar touchscreen. Dankzij functies als een kompas, chronograaf, thermometer, hoogte- diepte- en luchtdrukmeter zijn deze tijdmeters de ideale bondgenoten voor bergbeklimmers, duikers en racers. Vanwege de geweldige hightech uitrusting is de serie modellen die wij in voorraad hebben zeer gewild. De modellen zijn voorzien van een stijlvol maar toch krachtig uiterlijk en zijn daarmee uitermate geschikt voor moderne mannen en vrouwen.

Horloge kopen Doetinchem

Uw Tissot T-Touch kopen bij Kopmels Juwelier

De Tissot T-Touch is onderworpen aan diverse controles, waaronder de waterbestendigheidstest. Tissot test het vermogen van het horloge om schokken, druk en het binnendringen van vloeistoffen, gassen en stof te weestaan door de werkelijke omstandigheden waarin het horloge zich kan bevinden, te simuleren. Voor het materiaal doen de ontwerpers van Tissot een beroep op het lichte en stevige materiaal titanium. De polshorloges van 45 millimeter diameter zijn daardoor aangenaam licht. Bij de horlogeband kunt u kiezen tussen titanium, leder, rubber en silicone. De siliconen horlogebanden zijn er in de kleuren zwart, rood en oranje. Kenmerkend zijn de driehoekige bandaanzetten. De wijzerplaten zijn overwegend uitgevoerd in donkere kleuren zoals zwart of blauw en hebben een carbon-look. De lunetten bestaat in twee varianten: met de Arabische cijfers 3, 6, 9 en 12 als uur markeringen en met windroos. In de onderste helft van de wijzerplaat bevindt zich een Lcd-display, dat bijkomende informatie weergeeft zoals de timer of altimer.

Ik koop mijn Tissot T-Touch bij de specialist

Als erkende Tissot dealer kunnen wij u als de beste adviseren bij deze Tissot T-Touch collectie. Koopt u bij ons een horloge van Tissot? Dan bent u ervan verzekerd dat u uitgebreid geïnformeerd wordt alvorens uw aankoop plaatsvindt. Wilt u graag een Tissot horloge kopen, maar komt u er nog niet helemaal uit? Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze. Zo kunt u terecht voor persoonlijk advies in onze winkel.

Uw voordelen bij Kopmels Juwelier

De horloges vindt u in onze uitgebreide collectie, die u in onze winkel in Doetinchem kunt verkrijgen. Koopt u bij Kopmels Juwelier, dan profiteert u van de volgende voordelen:

  • Persoonlijke service
  • Breed assortiment aan horloges
  • Uitgebreid advies bij uw aankoop
  • Koop bij een erkende dealer