Tissot horloge

Tissot horloge kopen? Dat doet u bij Kopmels Juwelier in Doetinchem. Wij hebben namelijk een ruim aanbod van dit traditionele Zwitserse horlogemerk. De horloges van Tissot genieten, mede dankzij de uitstekende kwaliteit en vele actuele design, een wereldwijde erkenning. Tissot heeft een grote keuze uit dames- en herenloges. Het merk kenmerkt zich door traditioneel vakmanschap met moderne technologie te combineren. Binnen de Tissot collectie zijn de volgende modellijnen bekend: T-Touch, T-Classic, T-Sport, T-Heritage en T-Lady. De modellen zijn in onze winkel op voorraad en dus in het echt te bewonderen. Bij ons kunt u in een ontspannen sfeer een keuze maken uit onze collectie. Onze adviseurs helpen u graag bij uw aankoop. Uw Tissot horloge koopt u dus bij Kopmels Juwelier in Doetinchem.

Tissot horloge kopen bij Kopmels Juwelier

Tissot horloges koopt u dus bij de specialist. Dankzij de vele dames- en herenhorloges is de kans dat u met een horloge van het merk slaagt erg groot. Het merk Tissot is in 1853 door de gebroeders Tissot in de Zwitserse plaats Le Locle opgericht. Sinds 1911 produceren ze polshorloges. Eén van de speerpunten binnen het bedrijf is de T-Touch collectie. Deze horloges zijn voorzien van een analoog horloge in combinatie met een touche screen wijzerplaat waarmee u diversen functies kunt aflezen, zoals een tachimeter, kompas en stopwatch. Ook is Tissot een grote bekende in de wielersport, met als hoogtepunt de officiële tijdmeting tijdens de Tour de France. In 2015 hebben ze een eigen uurwerk op de markt gebracht: de Powermatic 80 genaamd. Dit is een uurwerk met een gangreserve van 80 uur. Interesse? Brengt u dan eens een bezoek aan onze winkel voor het aanbod.

tissot horloge

Ik koop mijn Tissot horloge bij de specialist

Voor de nieuwe horloges van Tissot bent u bij Kopmels Juwelier in Doetinchem aan het juiste adres. Wij hebben namelijk een ruime collectie van het merk met veel variatie. De kwaliteit van de horloges is zeer goed. Alle horloges van Tissot worden uitgevoerd met speciale krasarme saffierglazen. Ook hecht het merk grote waarde aan de waterdichtheid van zijn horloges. Want een horloge moet volgens hun filosofie niet alleen mooi, maar vooral ook altijd draagbaar zijn. We zien u graag in onze winkel in Doetinchem om het aanbod te bekijken.

Uw voordelen bij Kopmels Juwelier

Bij Kopmels Juwelier in Doetinchem bevindt u zich in de wereld van prachtige sieraden en indrukwekkende horloges. Dit zijn uw voordelen:

  • Ruime aanbod Tissot horloges
  • Gerenommeerde merken
  • Rust en persoonlijk advies
  • Klein team van vakmensen