Nieuwe Breitling modellen vindt u bij Kopmels Juwelier. Wij zijn officieel dealer van Breitling en hebben dan ook een gevarieerd en ruim aanbod van deze horloges. Het Zwitserse horlogemerk maakt uurwerken met een uniek design en staat bekend om de exclusiviteit en luxe uitstraling. De horloges hebben een groot, stoer en sterk uiterlijk en wordt in de meeste gevallen gedragen door mannen en vrouwen die een exclusief horloge willen hebben. De horloges zijn flink voorzien van vele opties zoals ruime cijfers en een chronometer. Om die reden zijn de horloges ook buitengewoon geschikt voor de diverse sportmensen. Brengt u dus snel een bezoek aan onze prachtige showroom in Doetinchem om de collectie te bekijken. Onze adviseurs geven u graag een passend en persoonlijk advies. De nieuwe Breitling modellen vindt u dus bij Kopmels Juwelier.

nieuwe breitling modellen

Nieuwe Breitling modellen kopen bij Kopmels Juwelier

Komt u voor een nieuw Breitling model naar Kopmels Juwelier. Wij hebben een uitgebreide collectie met veel variatie van het merk. In de afgelopen decennia heeft Breitling een meer dan prima reputatie opgebouwd op horlogegebied. Het aanbod omvat de legendarische Navitimer, maar ook hightech-horloges met quartzuurwerken en speciale functies. Bij ons vindt u de volgende modellijnen: Navitimer, Chonomat, Superocean, Avenger, Transocean, Galatic, Super Ocean Heritage, Montbrillant, Colt, Chronoliner en Professional. Alle horloges van Breitling zijn 100% chronometer gecertificeerd en zijn 100% manufactuur uurwerken. Tevens zijn alle horloges voorzien van krasvrij saffierglas. Alle modellen zijn in onze winkel op voorraad en in het echt te bewonderen. Vanzelfsprekend geven onze medewerkers u een passend advies.

Ik koop mijn Breitling bij de specialist

De prachtigste modellen van Breitling koopt u bij Kopmels Juwelier in Doetinchem. Deze horloges zijn van de allerhoogste kwaliteit. Wij zijn een vermaard dealer en bij ons vindt u dan ook een exclusieve collectie van het merk. Kortom, breng een bezoek aan onze winkel om de stoere kwaliteit te aanschouwen. Onze medewerkers zijn u graag van dienst.

Uw voordelen bij Kopmels Juwelier

Bij Kopmels Juwelier in Doetinchem bevindt u zich in de wereld van prachtige sieraden en indrukwekkende horloges. Dit zijn uw voordelen:

  • Ruime collectie Breitling
  • Service op maat
  • Rust en persoonlijk advies
  • Klein team van vakmensen