MARQ is de nieuwste horlogelijn van Garmin. Deze horloges kunt u bij Kopmels Juwelier in Doetinchem verkrijgen. Wij zijn namelijk een erkend dealer van Garmin en hebben dan ook een gelimiteerde collectie van in ons assortiment. Deze nieuwe MARQ-lijn bestaat uit vijf stijlvolle tool watches die zich onderscheiden in uitstraling en karakter. Zo navigeert de één u moeiteloos over het circuit heen terwijl de ander uw beste vriend is in de lucht of op open zee. De tijdloze esthetiek van het uurwerk, hoogwaardige afwerking en allernieuwste technieken maken deze collectie tot de ultieme gadget voor iedere moderne man. Of u nou gek bent op vliegen, racen, varen, duursporten of outdoor: met één van deze horloges heeft u altijd een voorsprong op de rest. De MARQ-collectie is bedoeld voor mensen die streven naar de levensstijlen die de afgelopen decennia op innovatieve wijze opnieuw vorm hebben gekregen. Voor hen is deze prachtige moderne smartwatches gepresenteerd door Garmin. De collectie is gemaakt door Garmin-technici met volledige controle over de productie van elk individueel horloge. De Garmin MARQ horloges zijn dus exclusief bij juwelier Kopmels te koop.

marq

MARQ horloges van Garmin kopen bij Kopmels Juwelier

De MARQ collectie is een serie luxe smartwatches ontworpen voor atleten, outdoor avonturiers, piloten, schippers en raceliefhebbers. Wij zijn officieel dealer van het merk Garmin en hebben daarom een gevarieerd en prachtig aanbod van de MARQ-collectie, welke uit vijf horloges bestaat. Hoewel deze in hun ontwerp uniek zijn, hebben ze ook een aantal overeenkomsten. De MARQ-serie is de eerste lijn die de geavanceerde EXO-Antenne technologie voor een betere satellietsignaalsterkte. De horloges zijn daarnaast voorzien van hoogwaardige smartwatch-functies, zoals ingebouwde muziekopslag, Garmin Pay™, smart notificaties en geavanceerde activity tracking. Ook de basis van het ontwerp van de horloges is hetzelfde. Zo is de behuizing van elk horloge gemaakt van het lichte maar sterke titanium. In combinatie met het ultiem krasbestendige saffier glas is het solide fundament van de horloges gelegd. De modellen zijn in onze uitgebreide showroom op voorraad en natuurlijk in het echt te bewonderen. Onze medewerkers kunnen u in onze winkel in Doetinchem werkelijk alles vertellen over de horloges van het merk.

Garmin MARQ horloges kopen bij de specialist

De mooiste Garmin MARQ horloges koopt u dus bij Kopmels Juwelier in Doetinchem. Wij zijn een erkend dealer en bij ons vindt u dan ook een exclusieve collectie van het horlogemerk. Kortom, wacht niet langer en breng een vrijblijvend bezoek aan onze winkel om de kwaliteit van deze prachtige en exclusieve horloges te aanschouwen. Bekijk bij ons de collectie en zoek de perfecte match die past bij uw persoonlijke smaak! Uiteraard geven onze medewerkers u een passend advies waar nodig.

Uw voordelen bij Kopmels Juwelier

Bij Kopmels Juwelier in Doetinchem bevindt u zich in de wereld van indrukwekkende horloges en prachtige sieraden. Dit zijn uw voordelen:

  • Unieke collectie Garmin MARQ horloges
  • Service op maat
  • Rust en persoonlijk advies
  • Klein team van vakmensen