De MARQ Expedition is één van de horloges uit de nieuwe collectie van Garmin. Dit horloge moet authentieke looks combineren met de technieken van nu. Of u nu de hoogste bergtoppen beklimt of geïnspireerd bent door degenen die dat doen: deze modellijn van MARQ inspireert u om verder te gaan. Geen enkele andere luxe moderne smartwatch levert slimme functies, topografische kaarten en real-time stijgingsgegevens rechtstreeks op uw pols. Tijdens avonturen op grote hoogte bewaakt een Pulse Ox-sensor1 de zuurstofsaturatieniveaus in uw bloed. Blijf op koers dankzij de ingebouwde ABC-navigatiesensoren en een geëtst 360-graden kompas in de bezel. Het Italiaanse vacchetta leer wordt steeds mooier voor nog meer stijl en het gelede ontwerp zorgt voor een uitzonderlijke pasvorm die bestand is tegen de meest extreme avonturen. De kleine details, zoals het kenmerkende brede ‘X’-stiksel verlenen het horloge karakter en ongeëvenaarde duurzaamheid. Vanzelfsprekend is dit horloge te verkrijgen bij Kopmels Juwelier in Doetinchem. Wij zijn officieel dealer van Garmin en hebben dan ook een ruim aanbod aan MARQ Expedition in ons assortiment.

Garmin Expedition

MARQ Expedition horloges van Garmin kopen bij Kopmels Juwelier

Deze MARQ Expedition horloges zijn speciaal ontworpen voor outdoor avonturiers. De geïnspireerde wijzerplaat van dit horloge presenteert een nieuwe manier van avonturieren. Een hoogtemeterschaal geeft aan welke toppen u hebt bereikt en welke dalen u hebt doorkruist, terwijl een barometer met trendlijn u waarschuwt als er slecht weer op komst is. Uit dit ongeëvenaarde scherm blijkt dat u elk obstakel wilt overwinnen en dat elk doel binnen handbereik is. Waar het avontuur u ook leidt, u zult uzelf onderweg vinden. De expeditie-app bespaart batterijvermogen en helpt u wekenlang navigeren door onbekend terrein. De oriëntatiefunctie is een eerbetoon aan klassieke navigatie in de vorm van een snel toegankelijk kompas met een kaart voor het uitstippelen van een route. En topografische kaarten met popularity routing helpen u nieuwe plekken ontdekken. Dit horloge is gemaakt door Garmin-technici met volledige controle over de productie van elk individueel horloge. De MARQ Expedition horloges zijn in onze uitgebreide showroom op voorraad en natuurlijk in het echt te bewonderen. Onze medewerkers kunnen u in onze winkel in Doetinchem werkelijk alles vertellen over de horloges van het merk.

Garmin MARQ Expedition horloges kopen bij de specialist

De mooiste Garmin MARQ Expedition horloges koopt u dus bij Kopmels Juwelier in Doetinchem. Wij zijn een erkend dealer en bij ons vindt u dan ook een exclusieve collectie van deze modellijn. Kortom, wacht niet langer en breng een vrijblijvend bezoek aan onze winkel om de kwaliteit van deze prachtige en exclusieve horloges te aanschouwen. Bekijk bij ons de collectie en zoek de perfecte match die past bij uw persoonlijke smaak! Uiteraard geven onze medewerkers u een passend advies waar nodig.

Uw voordelen bij Kopmels Juwelier

Bij Kopmels Juwelier in Doetinchem bevindt u zich in de wereld van indrukwekkende horloges en prachtige sieraden. Dit zijn uw voordelen:

  • Unieke collectie Garmin MARQ horloges
  • Service op maat
  • Rust en persoonlijk advies
  • Klein team van vakmensen