De MARQ Captain is volgens Garmin voor alle kapiteins met ambitie. De marineblauwe tinten moeten hem een nautische look geven, terwijl de jacquard geweven polsband bestand moet zijn tegen zout water. Verder voorziet de connected tool watch in geavanceerde nautische functies die op dagelijkse basis handig zijn voor zeevaarders. Drie extra vensters tonen de weerstatus met de temperatuur, getijden en windkracht. Het horloge is waterdicht tot 10 ATM en heeft een wedstrijdtimer met countdown timer en GPS resterende tijd, een koersassistent met headed en lifted reading, terwijl je veranderingen in windrichting kunt checken. Het horloge is slim en elegant. Zo kunt u uw passie voor de zeilsport laten zien en tegelijkertijd genieten van de moderne gemakken van de nieuwste connected functies. Dit type horloge kunt u uiteraard verkrijgen bij Kopmels Juwelier in Doetinchem. Wij zijn dealer van de gelimiteerde collectie Garmin MARQ smartwatches en hebben de Captain-modellijn altijd op voorraad. De MARQ Captain is exclusief bij juwelier Kopmels te koop.

marq captain

MARQ Captain kopen bij Kopmels Juwelier

Wij zijn officieel Garmin-dealer en hebben daarom een gevarieerd aanbod van de MARQ-collectie. De MARQ Captain straalt uw passie voor het leven op zee uit. Het is de luxe, moderne smartwatch met geavanceerde nautische en slimme functies die een traditioneel horloge gewoon niet heeft. Met de revolutionaire regatta-timer met GPS-technologie kunt u de start nauwkeuriger dan ooit bepalen. Koersassistentie1 en de knop Man-over-boord zijn ontworpen voor zeeratten. En dankzij de prachtige nautische details, zoals een marineblauwe keramische bezel en een band met Jacquard-motief die is gemaakt door ambachtslieden in het zuiden van Frankrijk, ligt u vele zeemijlen voor op de concurrentie. Voor de tacticus die uitzonderlijke prestaties levert in elke omstandigheid, is er geen betere pasvorm. Kopmels Juwelier heeft een gelimiteerde collectie van dit type horloge in het assortiment. De collectie is gemaakt door Garmin-technici met volledige controle over de productie van elk individueel horloge. Kies ook voor dit horloge dat een geheel eigen klasse heeft. Bezoek snel onze winkel om dit te ervaren. Onze adviseurs geven je altijd een passend advies.

MARQ Captain horloges kopen bij de specialist

De mooiste Garmin MARQ horloges koopt u dus bij Kopmels Juwelier in Doetinchem. Wij zijn een erkend dealer en bij ons vindt u dan ook een exclusieve collectie van de Captain-modellijn van MARQ. Kortom, wacht niet langer en breng een vrijblijvend bezoek aan onze winkel om de kwaliteit van deze prachtige en exclusieve horloges te aanschouwen. Bekijk bij ons de collectie en zoek de perfecte match die past bij uw persoonlijke smaak!

Uw voordelen bij Kopmels Juwelier

Bij Kopmels Juwelier in Doetinchem bevindt u zich in de wereld van indrukwekkende horloges en prachtige sieraden. Dit zijn uw voordelen:

  • Unieke collectie Garmin MARQ horloges
  • Service op maat
  • Rust en persoonlijk advies
  • Klein team van vakmensen