De MARQ Athlete is een luxe, moderne smartwatch die onderdeel uitmaakt van de nieuwe MARQ collectie van Garmin. Zoals de naam al aangeeft, is het horloge gemaakt voor de actieve sporter. Dit horloge is ontworpen om u van uw rivalen te onderscheiden. Er is geen enkel ander horloge met slimme functies die de hersteltijd en de VO2 max-schalen op de bezel aangeeft en een snapshot van uw prestaties en uw voortgang verschaft. Als u ver van huis bent, tonen de kaarten de beste plaatselijke hardloop- en fietsroutes. Geavanceerde hardloopdynamiek en biometrie zorgen voor de gegevens die u nodig hebt om uw hardloopvorm te verbeteren. De ultralichte titanium behuizing en hoogwaardige band zijn stijlvol en comfortabel. Deze MARQ Athlete is vanzelfsprekend te verkrijgen bij Kopmels Juwelier in Doetinchem. Wij zijn namelijk een erkend dealer van Garmin en hebben dan ook een gelimiteerde collectie van dit type horloge in ons assortiment. De collectie is gemaakt door Garmin-technici met volledige controle over de productie van elk individueel horloge.

MARQ Athlete

MARQ Athlete horloges van Garmin kopen bij Kopmels Juwelier

Is jouw interesse in dit horloge gewekt? Deze MARQ modellijn is geschikt voor stijlvolle fitnessfanaten. De dynamische wijzerplaat van de MARQ Athlete is een eerbetoon aan het streven naar excellentie. De wekelijkse kilometertotalen zijn een uiting van het belang van training, terwijl de hartslag voor superieure conditioning zorgt. Zelfs in uw rust. Op de geborstelde DLC-bezel ziet u de VO2 max- en hersteltijdmarkeringen. Het ongeëvenaarde scherm toont uw huidige fitnessniveau en telt af tot de volgende uitdagende workout en geeft zo duidelijk uiting aan het onvermoeibare streven naar de overwinning van echte kampioenen. Leg uw trainingen vast en ga ook voor de beste prestaties. U kunt immer elke race sterker en slimmer hardlopen. De MARQ Athlete in onze uitgebreide showroom op voorraad en natuurlijk in het echt te bewonderen. Onze medewerkers kunnen u in onze winkel in Doetinchem werkelijk alles vertellen over dit horloge. Zij geven u een passend advies, zodat u straks in stijl over de finishlijn gaat.

Garmin MARQ Athlete horloges kopen bij de specialist

De mooiste Garmin MARQ Athlete horloges koopt u dus bij Kopmels Juwelier in Doetinchem. Bij ons vindt u een exclusieve collectie van het horlogemerk en deze modellijn. Wacht dus niet langer en breng een vrijblijvend bezoek aan onze winkel om de kwaliteit van deze prachtige en exclusieve horloges te aanschouwen. Uiteraard geven onze medewerkers u een passend advies waar nodig.

Uw voordelen bij Kopmels Juwelier

Bij Kopmels Juwelier in Doetinchem bevindt u zich in de wereld van indrukwekkende horloges en prachtige sieraden. Dit zijn uw voordelen:

  • Unieke collectie Garmin MARQ horloges
  • Service op maat
  • Rust en persoonlijk advies
  • Klein team van vakmensen