Bent u op zoek naar Longines horloges? Bij Kopmels Juwelier in Doetinchem hebben we een ruim aanbod van dit Zwitserse horlogemerk in huis. Wij zijn een erkend dealer van Longines en in onze winkel in Doetinchem vindt u dan ook een mooi assortiment. Hier kunnen onze medewerkers u alles over vertellen en laten zien.
Traditie, elegantie en prestatie spelen een grote rol bij de horloges van Longines. Dit Zwitserse horlogemerk biedt al sinds 1832 horloges van topkwaliteit. Niet voor niets worden de uurwerken van dit horlogemerk wereldwijd toegepast in de sportwereld.
Het merk staat bekend om de elegantie in de producten. Sinds de oprichting heeft het merk zich steeds meer verspreid. Daarom vindt u momenteel winkels van Longines in meer dan 150 landen. Met de veelzijdige designs weet dit horlogemerk vele harten te veroveren. U kunt direct zien dat deze horloges vanuit passie zijn geproduceerd.
Brengt u een bezoek aan onze winkel in Doetinchem en ervaar het zelf!

Horloge kopen Doetinchem

Longines horloges vindt u bij Kopmels Juwelier

De fabriek van Longines staat al sinds de oprichting van het merk in Saint-Imier in Zwitserland. Met dezelfde passie, precisie en elegantie als toen het bedrijf werd opgericht en in dezelfde horlogefabriek maakt het bedrijf hoogwaardige horloges. Het logo, een zandloper met vleugels, staat fier op de gevel. Samen met de bedrijfsnaam is het een kwaliteitszegel, een garantie voor de uitstekende kwaliteit van de horloges.
Bij het bedrijf werken de beste horlogemakers, die in vijf series de essentie van het merk hebben samengevat. Maak kennis met de luxehorloges van Longines en ontdek waarom het merk het langst geregistreerde horlogemerk ter wereld is. Longines staat voor klassiek, elegant en uiterst precies. Dat zult u ook ervaren als een horloge van het merk om uw pols heeft.
Bij Kopmels Juwelier staan wij graag voor u klaar met persoonlijk advies en ondersteunen wij u graag bij uw aankoop. De aankoop van een horloge is iets persoonlijks. Wij snappen dat en zorgen ervoor dat u met een verrijkt gevoel bij ons weer de deur uit loopt. Mét een Longines horloge.

Ik koop mijn Longines horloges bij de specialist

Wilt u meer weten over de prachtige horloges van Longines? Kom dan gerust langs in onze juwelierswinkel in Doetinchem! Wij laten u graag de prachtige exemplaren zien van dit merk en andere merken. Onze ervaren adviseurs geven u daarbij graag een persoonlijk advies. Wij staan zes dagen in de week voor u klaar!

Uw voordelen bij Kopmels Juwelier

Koopt u uw Longines horloges bij Kopmels Juwelier in Doetinchem? Dit zijn uw voordelen:

  • Een klein, vertrouwd team
  • Kopen bij een erkend dealer
  • Persoonlijk advies door vakmensen
  • Hoogwaardige horloges