Bij Kopmels Juwelier in Doetinchem bevindt u zich in de wereld van indrukwekkende horloges en prachtige sieraden.
U vindt in onze winkel een ruim assortiment horloges van de meest uiteenlopende merken in verschillende stijlen en van de hoogste kwaliteit. Denkt u hierbij aan klassieke, stijlvolle horloges, sportieve modellen of stoere horloges. Op horlogegebied zijn wij al jaren dealer van de gerenommeerde merken zoals Breitling, Maurice Lacroix, Longines en Meistersinger. Voor het eerste merk hebben wij sinds 2022 zelfs een unieke Breitling Boutique.
Bij ons kunt ook terecht voor een schitterende collectie met bijzondere sieraden van onder andere Bron Jewelry, Mori diamonds en Lapponia. Neemt u ook eens een kijkje tussen onze private collection, die wij speciaal voor u inkopen op de befaamde beurzen in Basel en Vicenza. Ook voor trouwringen bent u bij ons aan het goede adres. Met de merken Christian Bauer en Saint Maurice toont Kopmels Doetinchem u een zeer gevarieerde collectie relatieringen.

Horloge kopen Doetinchem

Uw horloges en sieraden kopen bij Kopmels Juwelier

Kopmels Juwelier in Doetinchem is al sinds 1911 een familiebedrijf. Al meer dan 100 jaar zijn wij een vertrouwd adres voor uw horloge, sieraad of trouwring. In onze fysieke winkel aan de Boliestraat kunt u kiezen uit een ruime collectie die veelal direct uit voorraad leverbaar is.
Deze horloges en sieraden zijn bij ons verkrijgbaar in verschillende soorten, maten, materialen, kleuren en merken. Voor elk budget is er volop keus. En twijfelt u over welk horloge, sieraad of ring u moet nemen? Of weet u niet zeker welk materiaal of welke functie het beste bij u past? Komt u dan eens langs in onze prachtige winkel. Bij Kopmels Juwelier vinden we aandacht voor onze klanten erg belangrijk. Bij het uitzoeken van een horloge of sieraad wilt u daar uiteraard de tijd voor nemen. Bij ons kunt u in een ontspannen sfeer een keuze maken uit onze collectie. Onze ervaren adviseur geeft u graag persoonlijk advies.
Bij Kopmels Juwelier in Doetinchem slaagt u altijd!

Ik koop mijn horloges en sieraden bij de specialist in Doetinchem

Bij Kopmels Juwelier vinden we aandacht voor onze klanten erg belangrijk. Bij het uitzoeken van horloges of sieraden wilt u daar de tijd voor nemen. In onze winkel kunt u in een ontspannen sfeer een keuze maken uit onze collectie. Onze adviseur geeft u graag persoonlijk advies zodat u met een uniek horloge of prachtige ring onze winkel verlaat.

Uw voordelen bij Kopmels Juwelier

Koopt u uw horloge of sieraden bij Kopmels Juwelier in Doetinchem? Dit zijn dan uw voordelen:

  • Een klein, vertrouwd team
  • Kopen bij een erkend dealer
  • Persoonlijk advies door vakmensen
  • Hoogwaardige horloges en sieraden
  • Een unieke Breitling Boutique