Bent u op zoek naar een mooie kleursteen armband? Dan bent u bij Kopmels Juwelier in Doetinchem aan het juiste adres. Wij zijn namelijk officieel dealer van diverse sieradenmerken en hebben met ons ruime en gevarieerde aanbod altijd een armband met kleursteen die bij u past.
Een armband met edelsteen is een prachtige blikvanger. Het is dé eyecatcher op uw arm(en). Goede voorbeelden van armbanden met kleursteen zijn tennisarmbanden. Dit zijn armbanden met edelstenen die symmetrisch in een rij zijn gezet. Van oorsprong worden deze tennisarmbanden gezet met diamanten, maar ze zijn ook heel mooi met andere kleurstenen. De armbanden met kleursteen die wij in onze unieke collectie hebben, zijn gezet met kleurstenen zoals smaragd, blauwe saffier, robijn of citrien. Er is in onze collectie volop keuze.
Wij bieden deze bijzondere armbanden aan van onder meer de merken Bron, Mori Diamonds en Lapponia. Neemt u ook eens een kijkje tussen onze private collection, die wij speciaal voor u inkopen. Meer weten? Komt u dan langs in onze winkel in Doetinchem. Onze adviseurs geven graag advies.

kleursteen armband

Kleursteen armband kopen bij Kopmels Juwelier

Zoekt u een cadeau voor uw geliefde? Of wilt u graag een mooi sieraad voor uzelf? Een armband met edelsteen of kleursteen is dan het meest geschikte item. Hiermee voegt u kleur toe aan de outfit van uw liefde of bij uw eigen kleding. Maak een keuze uit onze elegante tennisarmbanden met edelstenen of kies voor de armbanden met aquamarijn. Bij Kopmels Juwelier in Doetinchem slaagt u, door onze unieke collectie sieraden op voorraad, bijna altijd.
Wij hebben onder ander kleursteen armbanden van het merk Y&G Jewelry. Deze armbanden zijn een mooie toevoeging voor iedere sieradencollectie. De meeste armbanden in deze categorie zijn geregen op elastiek en voorzien van diverse kleurstenen en edelstenen. Wilt u eens in alle rust onze diverse soorten armbanden met kleurstenen bekijken? Kom dan eens langs in onze winkel aan de Boliestraat in Doetinchem. In een ontspannen sfeer kunt u onze sieradencollectie bekijken en in alle rust een keuze maken. En heeft u vragen? Onze adviseurs staan zes dagen in de week voor u klaar o meen passend advies te geven.

Ik koop mijn kleursteen armband bij de specialist

Als erkende dealer van gerenommeerde armbandenmerken kunnen wij u als de beste adviseren bij uw aankoop. Koopt u bij ons een kleursteen armband? Dan bent u ervan verzekerd dat u uitgebreid geïnformeerd wordt alvorens uw aankoop plaatsvindt. Onze collectie armbanden met kleursteen kunt u in het echt bewonderen bij Kopmels Juwelier in Doetinchem. Neem een kijkje in onze winkel en misschien slaagt u wel in de zoektocht naar armbanden op maat. Kom gerust langs.

Uw voordelen bij Kopmels Juwelier

De kleursteen armbanden vindt u in onze uitgebreide collectie, die u in onze winkel in Doetinchem kunt verkrijgen. Koopt u bij Kopmels Juwelier, dan profiteert u van de volgende voordelen:

  • Persoonlijke service
  • Breed assortiment aan kleursteen armbanden
  • Uitgebreid advies bij uw aankoop
  • Koop bij een erkende dealer