Juwelier Achterhoek

/Juwelier Achterhoek
Juwelier Achterhoek 2017-02-28T00:07:51+00:00

Juwelier Achterhoek zoeken?

Dan bent u bij Kopmels Juwelier in Doetinchem aan het juiste adres. Bij ons bevindt u zich namelijk in de wereld van indrukwekkende horloges en prachtige sieraden. Als gerenommeerde dealer van merken als Breitling, Maurice Lacroix, Longines en MeisterSinger kunt u bij ons terecht voor een schitterende collectie horloges. Op sieradengebied hebben wij een mooie collectie van onder andere Bron, Mori Diamonds en Lapponia. U kunt ook eens een kijkje namen tussen onze private collection, die wij speciaal voor u inkopen op de befaamde beurzen in Basel en Vicenza. Maar ook voor trouwringen bent u bij ons op het goede adres. Met de merken Christian Bauer en Saint Maurice tonen wij u een zeer gevarieerde collectie relatieringen. Kopmels Juwelier is uw juwelier Achterhoek.

 

Kopmels Juwelier is uw juwelier Achterhoek

Zoekt u juwelier in de Achterhoek waar u de mooiste horloges en sieraden kunt kopen? Dan bent u bij Kopmels Juwelier in Doetinchem aan het juiste adres. Wij hebben namelijk de prachtigste collectie horloges en sieraden van de meest toonaangevende merken. Door ons grote volume kunnen wij deze voor zeer interessante prijzen aanbieden. Voor elk budget is er voldoende keuze. En weet u niet welk horloge of sieraad u moet nemen? Of twijfelt u welk materiaal of welke functie het beste bij u past? Komt u dan eens langs in onze prachtige winkel. Wij vinden aandacht voor onze klanten erg belangrijk. Bij het uitzoeken van een horloge of sieraad wilt u daar uiteraard de tijd voor nemen. Bij ons kunt u in een ontspannen sfeer een keuze maken uit onze collectie. Onze ervaren adviseur geeft u graag persoonlijk advies.

juwelier achterhoek

Ik koop mijn horloge of sieraad bij de specialist

De meest prachtige horloges en sieraden in de Achterhoek vindt u bij Kopmels Juwelier. Wij hebben een ruime collectie van diverse merken. Bij het uitzoeken van een horloge of sieraad wilt u daar de tijd voor nemen. In onze winkel kunt u in een ontspannen sfeer een keuze maken uit onze collectie. Onze adviseurs geven u graag een goede raad. Wilt u graag een afspraak maken? Ook dat is mogelijk bij ons.

Maak een afspraak in onze winkel

Uw voordelen bij Kopmels Juwelier

Bij Kopmels Juwelier in Doetinchem bevindt u zich in de wereld van prachtige sieraden en indrukwekkende horloges.

Dit zijn uw voordelen:

 • Ruime collectie horloges en sieraden
 • Gerenommeerde merken
 • Vakkundig en persoonlijk advies
 • Service op maat

 

Nieuwsbrief

Loop geen nieuws & aanbiedingen mis

Wij gaan discreet met je gegevens om. Bekijk ook onze privacy verklaring

Social media

Horloges en sieraden koopt u bij Kopmels Juwelier in Doetinchem

Horloge kopen

Horloge kopen? Bij Kopmels Juwelier heeft u een ruim assortiment horloges van de meest uiteenlopende merken in verschillende stijlen en van de hoogste kwaliteit. Denkt u hierbij aan klassieke, stijlvolle horloges, sportieve modellen of stoere horloges. Op horlogegebied zijn wij al jaren dealer van de gerenommeerde merken zoals Breitling, Maurice Lacroix, Longines en Meistersinger. Wij vinden aandacht voor onze klanten erg belangrijk. Bij het uitzoeken van een horloge wilt u daar de tijd voor nemen. In onze winkel kunt u in een ontspannen sfeer een keuze maken.

Sieraad kopen

Sieraad voor uzelf of om cadeau te geven koopt u uiteraard bij Kopmels Juwelier. Wij bieden een uitgebreid assortiment aan dames- en herensieraden. In onze schitterende collectie vindt u onder andere armbanden, kettingen, ringen en oorbellen. Wij bieden sieraden aan van onder meer Bron, Mori diamonds en Lapponia. Neemt u ook eens een kijkje tussen onze private collection, die wij speciaal voor u inkopen op befaamde beurzen. Bij het uitzoeken van een sieraad wilt u daar de tijd voor nemen. In onze winkel kunt u in een ontspannen sfeer een keuze maken uit onze collectie.

Kopmels Juwelier

In onze winkel in Doetinchem bevindt u zich in de wereld van prachtige sieraden en indrukwekkende horloges. U kunt bij ons dan ook terecht voor een schitterende collectie met bijzondere sieraden. Op horlogegebied zijn wij al jaren dealer van de gerenommeerde merken zoals Breitling, Meistersinger en Longines. Ook voor trouwringen bent u bij ons op het goede adres. Verder beschikken we over een grote selectie unieke occasion ringen, horloges, broches, hangers, oorsieraden, armbanden en colliers. Alleen de beste kwaliteit sieraden en horloges worden bij ons verkocht als occasions en worden op alles gecontroleerd.

Persoonlijke aandacht

Wij bouwen graag een langdurige relatie op met onze klanten en gaan dan ook het liefst persoonlijk in gesprek, zodat wij uw wensen het beste kunnen vertalen naar passende producten en service. Onze klanten zochten onder meer op:

Aanbiedingen & Occasions

Openingstijden

Maandag gesloten
Dinsdag t/m donderdag 10.00 – 17.30
Vrijdag 10.00 – 21.00
Zaterdag 10.00 – 17.00
vrijdag 4 mei geopend tot 17.00
Koopzondagen 2018
 • 28 oktober
 • 25 november
 • 9 december
 • 16 december
 • 23 december
 • 30 december
 • 13.00 – 17.00