Just Franky sieraden kopen? Dat doet u bij Kopmels Juwelier. Wij zijn het officiële verkooppunt van het Nederlandse merk in Doetinchem. Het is onderdeel van het in 2012, door de zusjes Anne en Esther Vedder, opgerichte Feather Luxury. Het is een prachtige lijn met verfijnde, gouden sieraden die je vanaf nu ook in ons ruime assortiment kunt verkrijgen. De naam van het label is afgeleid van ‘Frank’, wat vanuit het Engels vertaald letterlijk ‘openhartig’ betekent. En dat benadrukt meteen de kern van Just Franky, waarbij waarden as openhartigheid, puurheid en echtheid hoog in het vaandel staan. Ook de keuze voor goud als basismateriaal voor de armbanden en kettingen valt mooi met deze gedachte samen. Het merk is buitengewoon bijzonder en is dan ook erg populair. Wilt u meer weten over deze sieraden? Of wilt u ze gewoon eens in het echt bewonderen? Brengt u dan eens een bezoek aan onze winkel in showroom. Onze ervaren medewerkers kunnen u alles vertellen over Just Franky.

Horloge kopen Doetinchem

Just Franky sieraden kopen bij Kopmels Juwelier

Just Franky heeft mooie kettingen en armbanden van 14 karaat goud met handgemaakte letters/initialen en symbolen. De letters/initialen van Just Franky zijn er glanzend maar ook gematteerd. De initialen en symbolen zijn er in het wit-, geel- en rose goud. Op de cubes vindt u symbolen, initialen en cijfers. De cubes kunt u op een zijden koordje, verkrijgbaar in vele kleuren, schuiven en dragen als armband. De gedachte hierachter is dat iedereen wel bijzondere momenten of dierbaren in zijn leven kent die hij of zij het liefste iedere dag bij zich zou willen dragen. Dankzij Just Franky kan dat voortaan. Het Nederlandse label maakt het voor iedereen mogelijk om iets unieks en helemaal eigen te creëren. Een mooier cadeau kun je je toch bijna niet voorstellen? In onze uitgebreide winkel kunt u in een ontspannen sfeer een keuze maken uit onze collectie sieraden. Onze ervaren adviseurs geven u graag persoonlijk advies over de nieuwste Just Franky armbanden en kettingen.

Ik koop mijn Just Franky sieraden bij de specialist

De mooiste en nieuwste Just Franky sieraden verkrijgt u dus bij Kopmels Juwelier. Wij namelijk zijn een befaamd dealer en hebben met regelmaat mooie armbanden en kettingen op voorraad. Kortom, breng een bezoek aan onze winkel of webshop om de kwaliteit van deze prachtige en exclusieve sieraden te aanschouwen. Heeft u nog vragen over de functionaliteiten of over de garantie van dit Nederlandse sieradenlabel? In dat geval staan onze ervaren medewerkers voor u klaar.

Uw voordelen bij Kopmels Juwelier

Bij Kopmels Juwelier in Doetinchem bevindt u zich in de wereld van indrukwekkende horloges en prachtige sieraden. Dit zijn uw voordelen:

  • Erkend Just Franky dealer
  • Uit voorraad leverbaar
  • Rust en persoonlijk advies
  • Klein team van vakmensen