Jubilea

Home / Jubilea
Jubilea2016-12-08T12:43:15+00:00

Jubileumgeschenk

Bedank of verras uw medewerkers of klanten met een waardevol geschenk. Als jubileumgeschenk is een horloge of sieraad buitengewoon geschikt. Al dan niet gegraveerd is het een blijvende herinnering aan een memorabel moment. Kopmels Juwelier denkt graag met u mee voor een passend geschenk. Als u iemand wilt verrassen voor een speciale gelegenheid, zoals een 25-jarig jubileum of pensionering, dan gaan we samen met u op zoek naar een sieraad of horloge dat past bij de speciale gelegenheid. Uit onze collectie hebben we de mooiste horloges en sieraden geselecteerd. Deze zijn van de hoogste kwaliteit en beste materialen. Dit tijdloze jubileumcadeau zorgt voor een onuitwisbare herinnering. We zien u graag in onze winkel in Doetinchem.

Maak een afspraak in onze winkel
meistersinger kopen
Roos1835 gouden armband met diamant
Longines dameshorloge Equestrian

Loop geen nieuws & aanbiedingen mis

Wij gaan discreet met je gegevens om. Bekijk ook onze privacy verklaring

Horloges en sieraden koopt u bij Kopmels Juwelier in Doetinchem

Horloge kopen

Horloge kopen? Bij Kopmels Juwelier heeft u een ruim assortiment horloges van de meest uiteenlopende merken in verschillende stijlen en van de hoogste kwaliteit. Denkt u hierbij aan klassieke, stijlvolle horloges, sportieve modellen of stoere horloges. Op horlogegebied zijn wij al jaren dealer van de gerenommeerde merken zoals Breitling, Maurice Lacroix, Longines en Meistersinger. Wij vinden aandacht voor onze klanten erg belangrijk. Bij het uitzoeken van een horloge wilt u daar de tijd voor nemen. In onze winkel kunt u in een ontspannen sfeer een keuze maken.

Sieraad kopen

Sieraad voor uzelf of om cadeau te geven koopt u uiteraard bij Kopmels Juwelier. Wij bieden een uitgebreid assortiment aan dames- en herensieraden. In onze schitterende collectie vindt u onder andere armbanden, kettingen, ringen en oorbellen. Wij bieden sieraden aan van onder meer Bron, Mori diamonds en Lapponia. Neemt u ook eens een kijkje tussen onze private collection, die wij speciaal voor u inkopen op befaamde beurzen. Bij het uitzoeken van een sieraad wilt u daar de tijd voor nemen. In onze winkel kunt u in een ontspannen sfeer een keuze maken uit onze collectie.

Kopmels Juwelier

In onze winkel in Doetinchem bevindt u zich in de wereld van prachtige sieraden en indrukwekkende horloges. U kunt bij ons dan ook terecht voor een schitterende collectie met bijzondere sieraden. Op horlogegebied zijn wij al jaren dealer van de gerenommeerde merken zoals Breitling, Meistersinger en Longines. Ook voor trouwringen bent u bij ons op het goede adres. Verder beschikken we over een grote selectie unieke occasion ringen, horloges, broches, hangers, oorsieraden, armbanden en colliers. Alleen de beste kwaliteit sieraden en horloges worden bij ons verkocht als occasions en worden op alles gecontroleerd.

Persoonlijke aandacht

Wij bouwen graag een langdurige relatie op met onze klanten en gaan dan ook het liefst persoonlijk in gesprek, zodat wij uw wensen het beste kunnen vertalen naar passende producten en service. Onze klanten zochten onder meer op: